Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους,

αγόρασα την  sapphire 7850 1ghz από το tech4guru και μου ήρθε συσκευασμένη μόνο μέσα σε ένα χάρτινο κουτί δηλαδή δεν είχε το κουτί της sapphire που έχει  π.χ. εικόνες από κάποια παιχνίδια,απλά σε ένα χάρτινο άχρωμο κουτί. Η κάρτα φαίνεται μια χαρά. Όταν τρέχω κάποιο πρόγραμμα πχ pc wizzard μου λεέι 7800 series δε μου λέει το ακριβές μοντέλο , έτσι και στα windows.Πως μπορώ να τσεκάρω αν η κάρτα μου είναι κομπλέ και όχι κάποια απομίμηση ή με κατώτερες επιδόσεις;; 

Δημοσ.

Έτσι την πάτησα κι εγώ με έναν hdd (που εν τέλει ήταν ΟΚ), αλλά όχι πια.

Κάνε αυτό που σου είπε ο qsis.

Δημοσ.

τα cpuz , hw monitor , ακομα και το gpu z θα λενε μονο 7800 series 

μονο με το gpuz ομως θα βγει ακρη , γιατι θα λεει τα default ρολογια πυρηνα/μνημων και τον αριθμο των shaders/ transistors , το device id , οποτε θα ξερουμε ακριβως για ποια καρτα μιλαμε 

Δημοσ.

Ναι η κάρτα είναι η 7850 1gb αλλά εγώ στη θέση σου θα τους έπαιρνα τηλ θα τους τα ψελνά και θα ζητούσα αλλαγή με κανονικό σφραγισμένο πακέτο + κωδικό/κουπόνι για τα δωρεάν παιχνίδια http://www.insomnia.gr/topic/426793-amd-hd7xxx-series/page-110?do=findComment&comment=52148770

Δημοσ.

κατέβασα το hitman να τσεκάρω τη κάρτα.

το έβαλα ultra , msaa 8x , anisotropic 16x και τα πάντα high

έκανα το benchmark test και είχε μέσο όρο 5 frames per second!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8350 cpu ,8gb ram 

τι συμβαίνει;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

καταρχάς το hitman θέλει vram στο msaa αν θυμάμαι καλά.. οποτε ένα 1gb δεν φτάνει. βαλτά όλα τέρμα και το msaa off κανε ένα test και άμα έχεις καλά frames  βάλτο 2x...  με το msaa 2x θα είσαι κομπλέ πιστευω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...