Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλούς κατά στην εκκίνηση (συμπεριλαμβανομένου κι εμένα), αλλά πρακτικά δεν υπάρχει ούτε πρόβλημα ούτε κίνδυνος ζημιάς. 

εγω δεν καταλαβαινω γιατι απανταμε ρε παιδια στο θεμα...

λεει γυρισε τον g850  πισω στο eshop  γιατι το φαν εκανε θορυβο!!!

και αυτοι στο eshop  που τους αποκαλουμε τα μεγαλυτερα λ@@@ εδω μεσα τι του ειπαν ?

ενταξει φιλε μου εχεις δικιο?

οποιονδηποτε επεξεργαστη με μαμα ψυκτρα να παρει (ασε που g850-g860 εχουν το ιδιο κουλερ) παλι θορυβο θα κανει...

GP7  προς θεου δεν σε ειρωνευομαι αλλα μου φαινεται λιγο καπως το σχολιο περι πιστωτικου και αλλαγης επεξεργαστη γιατι κανει θορυβο η ψυκτρα..

για την καρτα γραφικων ναι ....αλλα και παλι δυσκολο σε τετοια αναλυση εκτος και αν πχ το τροφοδοτικο του σκεφτεται να μας αφησει χρονους... 

Δημοσ.

με ιδιο cooler στον g540 δεν ακουγεται κιχ απο το κουτι μου, μια επιλογη που εχει ο TS ειναι να παρει τον pentium G2020 και nvidia g640 2gb με +10 ευρω περιπου .

post-244793-0-16433100-1361230869_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν το έγραψα μόνο ως απάντηση στον Ts αλλά περισσότερο για το ότι είναι ένα συχνό φαινόμενο (επειδή πρόσφατα υπήρξε παρόμοια συζήτηση για ψύκτρες με ίδια "συμπεριφορά" και σε άλλο thread). Nothing personal

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλούς κατά στην εκκίνηση (συμπεριλαμβανομένου κι εμένα), αλλά πρακτικά δεν υπάρχει ούτε πρόβλημα ούτε κίνδυνος ζημιάς. 

μου την εδινε

Δημοσ.

οτι επεξεργαστη λοιπον και να αγορασεις θα σου την δινει...ψυκτρα θες και οχι επεξεργαστη

Ναι μεν, αλλά το κάνει και με την ψύκτρα σ' εμένα! Μάλλον κάτι στο bios, αλλά δε με ενοχλεί καθόλου. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...