kallstrom7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304572 θελω να αγορασω αυτο το δισκο και να τον συνδεσω στο macbook air μου είναι συμβατό;
ThanosA Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ναι γιατι να μην ειναι ? Θα τον κανεις Journaled ή θα τον αφησεις οπως ερθει για να εχεις και συμβατοτητα με windows
kallstrom7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 σκεφτομαι να τον αφησω οπως ειναι για να εχω συμβατοτητα με windows απλα δεν γραφει πουθενα mac combatible και σκεφτομαι μηπως υπηρχε προβλημα σε σχεη με αλλουσ που γραφουν mac
iMarilina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 σκεφτομαι να τον αφησω οπως ειναι για να εχω συμβατοτητα με windows απλα δεν γραφει πουθενα mac combatible και σκεφτομαι μηπως υπηρχε προβλημα σε σχεη με αλλουσ που γραφουν mac Επειδή έχω έναν και τα κοίταξα, θα τον κάνεις φορματ NTFS, και μετά θα κατεβάσεις στο mac το Paragon NTFS for mac και θα το τρέξεις και θα πατήσεις Access Permissions να είναι τικαρισμένο. Το έκανα και είναι ολα καλά, ενω πριν στα windows δουλευε κανονικά, ενω στο μακ μπορούσα να πάρω αρχεία ΑΠΟ το σκληρό ΣΤΟ μακ, αλλά δε μπορούσα να βάλω αρχεία μέσα ΑΠΟ το μακ στο σκληρό. Τωρα δουλεύουν και στα δυο μια χαρα ολα.
kallstrom7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 παιδια τον πηρα και τον συνδεσα κ μολις τον συνδεω κανει backup απο μονο του γτ?? ευχαριστω μαριλινα
atheatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 παιδια τον πηρα και τον συνδεσα κ μολις τον συνδεω κανει backup απο μονο του γτ?? ευχαριστω μαριλινα Τι εννοείς κάνει backup? Timemachine δεν νομίζω να είναι γιατί είναι φορμαρισμενος σε ntfs. Αρα κάποιο άλλο προγραμμα στο κάνει. Σωστά?
iMarilina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 <p>παιδια τον πηρα και τον συνδεσα κ μολις τον συνδεω κανει backup απο μονο του γτ??</p> <p>ευχαριστω μαριλινα</p> Πού κανει μπακ απ? απο τον μακ? εχεις ανοιχτό time machine? (αν και κανονικά σε ρωτάει) Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα