6xXx6 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μια φωτογραφία που διέρρευσε στο δημοφιλές δίκτυο 4Chan (έχει κατέβει πλέον) υποτίθεται ότι αποκαλύπτει την ονομασία του επόμενης γενιάς Xbox, το οποίο αυθαίρετα ονομάζουμε όλοι xbox 720 εδώ και αρκετούς μήνες.Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, η λέξη Xbox συνοδεύεται από το μαθηματικό σύμβολο για το άπειρο “∞” ή πλαγιασμένο “8″, ενώ πιθανότατα έχει τραβηχτεί από κάποιο development kit. Δε μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο είναι αληθινή η φωτογραφία ή στην περίπτωση που είναι αν αναφέρεται στην κωδική ονομασία του νέου Xbox, επομένως, κρατάμε μικρό καλάθι για την ώρα. Άλλωστε, με τόσες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα θα έπρεπε να είχαμε ακούσει κάτι σχετικό. Πηγή: http://www.techgear.gr[/url]']techgear.gr Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2013 από 6xXx6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 στο 4chan? trolololololol... 22
lepaterious Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα κάτι άλλο μου θυμίζει άλλα τεσπα Θα φαει μηνυση λες? 2
Still_Shady Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Infinite πολυ πιο ψαγμενο, και εχει πλαγια το 8 για "Windows 8". Θα γινει χαμος δικε μου. !! 7
ntellos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Xbox infinity? Δεν κακό χμμ σαν το make.believe της sony (class.method)
K850stratos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Στην φετεινή E3 θα δούμε τα πάντα...
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 νομιζω οτι ειναι παρα πολυ εξυπνο το πλαγιο 8 αφου και στο απειρο παει το μυαλο σου και δενει με το γλυκο των 8 που ουτως η αλλως θελει η ms ολα να τα κανει γυρω απο τα 8 . Η πλακα ειναι οτι η sony σε 10 ωρες κατι ανακοινωνει και η ms ακομα μιλαμε για νουμερα . Ρε μπας και κατα τις 12 το βραδυ σηκωσει στο www.xbox.com <<καταλαθος>> καμμια φωτογραφια του νεου ΧΒΟΧ για καμμια ωρα ; αχχαχαχαχ
bardock300 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Είναι fanmade, αλλά τα στελέχη της Microsoft θα συνειδητοποιήσουν ότι είναι καλύτερο από την πατάτα που είχαν σκεφτεί και για να μην γίνουν τελείως ρεζίλι θα βάλουν το infinite για όνομα και θα πουν και καλά πως έγινε leaked. Τους ξέρω εγώ τι αλκαπόνιδες είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα