zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Είσαι σίγουρος; Οι φακές και το σπανάκι δεν έχουν όλο τον σίδηρο στον σπόρο/φύλλα, αλλά και στο υπόλοιπο σύστημα τους, πλην και το πόσο απορροφά ο οργανισμός σου, περισσότερο θα πάρεις από 200 γραμμάρια κρέας παρά από 1 κιλό φακές, και δεν ξέρω εάν αντιλαμβάνεσαι τα μεγέθη όταν λέω για 1 ΚΙΛΟ φακές. Θα στουμπώσει ο κώλος σου και θα βγεις από την τουαλέτα το 2018. Υπάρχουν πάρα πολλές τροφές που μπορούν να σου δώσουν όλα όσα χρειάζεσαι και έχουν ίδια ή και μεγαλύτερη θρεπτική αξία με το κρέας. Απλά θέλει πολύ ψάξιμο, γι'αυτό είπα πριν ότι είναι δύσκολη διατροφή
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν χρειάζεται κανένα δισκίο απλά είναι πολύ δύσκολη διατροφή. Β12 5
NickTG Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχουν πάρα πολλές τροφές που μπορούν να σου δώσουν όλα όσα χρειάζεσαι και έχουν ίδια ή και μεγαλύτερη θρεπτική αξία με το κρέας. Απλά θέλει πολύ ψάξιμο, γι'αυτό είπα πριν ότι είναι δύσκολη διατροφή Ίσως βέβαια θα πρέπει να πεις και κανένα συγκεκριμένο παράδειγμα πέρα από το "υπάρχουν πάρα πολλές τροφές".
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 υπερ του βεγκανισμου δεν ειμαι γιατι εκει οντως δεν μπορεις να παρεις ολα οσα χρειαζεσαι! αλλα μια χορτοφαγικη διατροφη με λιγα γαλακτοκομικα ή/και αυγα ειναι πανευκολη και καλτυερη! Λουσιφερ Β12 ειναι οντως θεμα που εχουν αυτοι που δεν τρωνε ουτε γαλακτοκομικα ουτε αυγα! ισως θελω 1κιλο για να στουμπωσει ο κωλος μου αλλα εσυ θες 200γρ κρεας για να στουμπωσει! φυτικες με ζωικες πρωτεινες διαφερουν στα αμινοξεα τα οποια χρειαζεται ο οργανισμος και μπορεις ομως να τα παρεις αλλιως συνδυαζοντας τροφες! οποιος λεει παντως οτι δεν μπορεις να εισαι αθλητης ή να χτισεις μυς με χορτοφαγικη διατροφη και χωρις συμπληρωματα θα του πω οτι λεει μαλακιες γιατι το κανω με τεραστια επιτυχια εδω και εναμιση χρονο! και δεν κανω χαλαρη προπονηση αλλα διπλες προπονησεις σχεδον καθε μερα 1
Dark_Duck Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ο ανθρωπος ειναι καρποφαγο ζωο... Το γεγονός πως η προσβαση στο κρεας ειναι τοσο ευκολη δεν σημαινει πως ο οργανισμος μας και το στομαχι μας ειναι σε θεση να χωνεψει αποτελεσματικα το αφθονο κοκκινο κρεας που τρωμε. Δεν ειμαι χορτοφάγος απλα πιστευω πως σαν οργανισμός ειμαστε φτιαγμενοι να τρωμε κρεας οσο το δυνατόν λιγότερο. Μια φορα την βδομαδα κοκκινο κρεας ειναι κομπλε και αυτό προσπαθω μαζι με ψαρια οσπρια λαχανικα και κοτοπουλο.
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Η χορτοφαγία είναι εφικτή standalone, απλώς πολύς κόπος. Φυσικά αν κάποιος έχει ηθικά ζητήματα, καλώς να κάνει και να φάει 40 μπανάνες αντί για 2 μπουκιές συκώτι. Δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν βιώσιμη επιλογή στο παρελθόν πριν την άνθιση των εισαγωγών, θερμοκηπίων κτλ, αλλά τυπικά μπορείς να ζεις έτσι χωρίς συμπληρώματα. Τώρα ο βηγκανισμός, πριν την πρώτη ταμπλέτα συμπληρωμάτων (πόσα χρόνια πριν να εφευρέθηκε; 20; 30;) ήταν αστεία σκέψη, πλέον είναι επίσης εφικτό αν και προφανώς όχι "στη φυσιολογία του ανθρώπου". 3
zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ίσως βέβαια θα πρέπει να πεις και κανένα συγκεκριμένο παράδειγμα πέρα από το "υπάρχουν πάρα πολλές τροφές". Είμαι στο ψάξιμο Ξέρω άτομα που είναι χορτοφάγοι όμως και δεν τους λείπει κάτι γι'αυτό το λέω. Αρκετά λαχανικά, όσπρια, διάφορους ξηρούς καρπούς κλπ. Όταν βρω λεπτομέρειες θα τις γράψω
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Άλλο να διατηρήσεις κάτι όντας χορτοφάγος και άλλο να το χτίσεις. Σχεδόν αδύνατο να χτιστεί ένας αθλητής χορτοφάγος από το μηδέν imho... και συμπληρώματα εννοείται φυσικά.
status Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Όσοι είστε βίγκανς ή χορτοφάγοι, πόσο χρόνο έχετε στην διάθεση σας, γιατί ρε παιδιά ή είστε εισοδηματίες ή κουβαλάτε πρασινάδα πάντα μαζί σας, δεν γίνεται να υπάρχει κόσμος με τόσο ελεύθερο χρόνο στα χέρια του.. Από ένα σημείο και μετά δεν συμφέρει ο χρόνος διατροφής. υπερ του βεγκανισμου δεν ειμαι γιατι εκει οντως δεν μπορεις να παρεις ολα οσα χρειαζεσαι! αλλα μια χορτοφαγικη διατροφη με λιγα γαλακτοκομικα ή/και αυγα ειναι πανευκολη και καλτυερη! Λουσιφερ Β12 ειναι οντως θεμα που εχουν αυτοι που δεν τρωνε ουτε γαλακτοκομικα ουτε αυγα! ισως θελω 1κιλο για να στουμπωσει ο κωλος μου αλλα εσυ θες 200γρ κρεας για να στουμπωσει! φυτικες με ζωικες πρωτεινες διαφερουν στα αμινοξεα τα οποια χρειαζεται ο οργανισμος και μπορεις ομως να τα παρεις αλλιως συνδυαζοντας τροφες! οποιος λεει παντως οτι δεν μπορεις να εισαι αθλητης ή να χτισεις μυς με χορτοφαγικη διατροφη και χωρις συμπληρωματα θα του πω οτι λεει μαλακιες γιατι το κανω με τεραστια επιτυχια εδω και εναμιση χρονο! και δεν κανω χαλαρη προπονηση αλλα διπλες προπονησεις σχεδον καθε μερα Πρόσεξε, είπα να παρατηρήσεις τα μεγέθη, πχ εγώ που έχω μια σχετικά ισορροπημένη διατροφή θεωρείς ότι είναι κατάντη χειρότερα από φυσική κατάσταση/υγεία κλπ σε σχέση με εσένα ή με έναν βίγκαν; Και εάν ναι, ποια η διαφορά; 1
Luxx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 1, ΜΙΑ και μόνο ΝΥΞΗ για συμπλήρωμα σε δισκίο ή σε άλλη μορφή και η όλη βίγκαν διατροφή πάει στον βόθρο. Μια φυτικη B12 και μια φυτικη πολυβιταμινη.. Οχι τοσο κακο οσο νομιζεις. Σε σχεση με ολα αυτα που καταβροχθιζεις εσυ καθημερινα. Εξαλλου οποιος πιστευει οτι ειναι παμφαγος, ας παει να σφαξει ο ιδιος το ζωο με τα δοντια του και να το φαει ωμο.. Αλλιως τρωει ενα πτωμα.
qsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εγώ λέω να χεζουμε κι όπου βρούμε, το αποχετευτικό σύστημα όπως και οι λοιπές τεχνολογίες (βλέπε ψυγεία) είναι ξένα στη φύση του ανθρώπου
black_rabBiT Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τα χόρτα εσύ τα μαζεύεις από το βουνό;
Pa0ki Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μετά τους διάφορους θρησκειολάγνους και αιρετικούς, οι χορτοφάγοι είναι με διαφορά οι μεγαλύτεροι πρήχτες που υπάρχουν 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις