status Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 η επειδη δεν χρειαζεται! Δεν χρειαζεται τι; κάνουν τεστ οι βιομηχανίες στα ζώα ή να μην τρώει ο Λουξ κρέας;
zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Κάποιοι δεν τρώνε γιατί δεν χρειάζεται όπως λέει ο spect και κάποιοι γιατί δεν τους αρέσει όλο αυτό που γίνεται με την κακομεταχείριση και θανάτωση των ζώων. Κι εγώ το σκέφτομαι να το κόψω
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 να μην τρωει ο οποιοσδηποτε κρεας
Ntinaras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εισαι μικρος μαλλον και δε σκεφτεται το ρημαδι.. Η καπνοβιομηχανια κανει συνεχως πειραματα σε ζωα.. YGTP? βαζει δηλαδη π.χ. λαγους να καπνιζουν με το ζορι? 7
zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 βαζει δηλαδη π.χ. λαγους να καπνιζουν με το ζορι? Ναι μέχρι κι αυτό κάνουν...
status Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 βαζει δηλαδη π.χ. λαγους να καπνιζουν με το ζορι? Possible target group, at first the rabits, and then the cows, first we take Manhattan and then we take Berlin. 1
akpe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Possible target group, at first the rabits, and then the cows, first we take Manhattan and then we take Berlin. Κάτσε να μάθει η Intel και η AMD τι πειράματα κάνουν στα ζώα...
black_rabBiT Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 να μην τρωει ο οποιοσδηποτε κρεας Eπειδή απ' ό,τι έχω καταλάβει εδώ μέσα ασχολείσαι με τον αθλητισμό και τη διατροφή, θες να μας εξηγήσεις τη διαφορά ζωϊκής και φυτικής πρωτεϊνης; Υστερεί κάπου η φυτική από τη ζωϊκή; Αληθεύει οτι για να χτίσουμε μυες θα πρέπει να παίρνουμε ζωϊκή; Επίσης, αν δεχτούμε οτι η φυτική επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του οργανισμού μας και ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία της ως τρόπο ζωής, απαγορεύεται να φάμε αυγά ή είναι και αυτό το παιδάκι της κότας;
status Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 1, ΜΙΑ και μόνο ΝΥΞΗ για συμπλήρωμα σε δισκίο ή σε άλλη μορφή και η όλη βίγκαν διατροφή πάει στον βόθρο. 1
zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 1, ΜΙΑ και μόνο ΝΥΞΗ για συμπλήρωμα σε δισκίο ή σε άλλη μορφή και η όλη βίγκαν διατροφή πάει στον βόθρο. Δεν χρειάζεται κανένα δισκίο απλά είναι πολύ δύσκολη διατροφή. Θέλει ψάξιμο και θέλει να τρως αρκετά πράγματα. Αν απλά τρως ό,τι έτρωγες χωρίς το κρέας σίγουρα θα έχεις ελλείψεις και θα χρειάζεσαι συμπληρώματα. Με σωστή χορτοφαγική διατροφή δεν σου λείπει κάτι (από όσο το έχω ψάξει δηλαδή, σίγουρα κάποιοι θα διαφωνούν και κάποιοι θα ξέρουν καλύτερα) 1
status Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν χρειάζεται κανένα δισκίο απλά είναι πολύ δύσκολη διατροφή. Θέλει ψάξιμο και θέλει να τρως αρκετά πράγματα. Αν απλά τρως ό,τι έτρωγες χωρίς το κρέας σίγουρα θα έχεις ελλείψεις και θα χρειάζεσαι συμπληρώματα. Με σωστή χορτοφαγική διατροφή δεν σου λείπει κάτι (από όσο το έχω ψάξει δηλαδή, σίγουρα κάποιοι θα διαφωνούν και κάποιοι θα ξέρουν καλύτερα) Δηλαδή σου είναι πιο εύκολο το να φας 2 κιλά φακές και σπανάκι από το να φας ένα κομμάτι κρέας για να πάρεις τον ίδιο σίδηρο;
nicoc89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 εγω αρκετά ζώα τα συμπαθώ σαν είδη , τα δικά μου τα αγαπαω και τρώω κρέατα κάθε μέρα . Δεν έχω πρόβλημα να σκοτώσω ζώο αρκεί να υπάρχει λόγος , να ειναι ή για φαγητό ή για λόγους αυτοάμυνας, οπως και με τους ανθρώπους, πρέπει να σεβόμαστε όλα τα είδη ανεξαρτήτως αν μας αρέσουν η όχι , γιατί πρέπει ? για να αξίζουμε να μας σεβονται και αυτά , πχ σκάει αυριο ενα ειδος εξωγήινου που παρατηρεί τη γη για χρόνια και μας αφανίζει γιατι εκνευρίστηκε που δεν σεβαστήκαμε τα υπόλοιπα ζώα. Θα φταίει ? i dont think so κουνέλι δεν τρώω επειδή ειχα κατοικίδια κουνέλια μικρός.και αμα πω να φάω μου έρχεται στο μυαλό ο κουνελογλουγλού!προσπαθώ να τρώω περισσότερο κότες γιατι δεν τις συμπαθώ και τόσο , ενας κόκορας παραλίγο να τσιμπήσει το πουλί μου οταν ημουν μικρός , το πέρασε για σκουλήκι , ειχα περάσει μεγάλη τρομάρα , με κυνηγούσε και ηταν κλειστή η πόρτα και δεν μπορούσα να μπω μέσα. (μικρό παιδάκι γυμνός κυκλοφορούσα , ηταν κ καλοκαίρι..)πάντως μην ειστε απόλυτοι α 3
Gtr34 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το να ακολουθησει καποιος τη χορτοφαγια για καλυτερη διατροφη το καταλαβαινω. Το να αναφερει ομως σαν επιχειρημα την προστασια των ζωων, ειναι αστειο. Εχετε σκεφτει οτι η δημιουργια του υπολογιστη, η συνδεση στο νετ, το ηλεκτρικο ρευμα, τα κινητα, τα μμμ, και γενικα η κατασκευη ολων αυτων των αγαθων που χρησιμοποιουμε καθημερινα , ποσα οικοσυστηματα εχουν καταστρεψει; Ποσο εχουν επιβαρυνει το περιβαλλον; Ποσα ζωα εχουν πεθανει εξαιτιας αυτων ; 2
zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδή σου είναι πιο εύκολο το να φας 2 κιλά φακές και σπανάκι από το να φας ένα κομμάτι κρέας για να πάρεις τον ίδιο σίδηρο; Δεν χρειάζεται να φας 2 κιλά από τίποτα Ο spect που το έχει ψάξει πιο πολύ μπορεί να βοηθήσει νομίζω. Επίσης, είναι αρκετοί που δεν θέλουν να φάνε κρέας για δικούς τους λόγους οπότε θα ψάξουν να πάρουν αυτά που χρειάζονται από αλλού
status Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν χρειάζεται να φας 2 κιλά από τίποτα Ο spect που το έχει ψάξει πιο πολύ μπορεί να βοηθήσει νομίζω. Επίσης, είναι αρκετοί που δεν θέλουν να φάνε κρέας για δικούς τους λόγους οπότε θα ψάξουν να πάρουν αυτά που χρειάζονται από αλλού Είσαι σίγουρος; Οι φακές και το σπανάκι δεν έχουν όλο τον σίδηρο στον σπόρο/φύλλα, αλλά και στο υπόλοιπο σύστημα τους, πλην και το πόσο απορροφά ο οργανισμός σου, περισσότερο θα πάρεις από 200 γραμμάρια κρέας παρά από 1 κιλό φακές, και δεν ξέρω εάν αντιλαμβάνεσαι τα μεγέθη όταν λέω για 1 ΚΙΛΟ φακές. Θα στουμπώσει ο κώλος σου και θα βγεις από την τουαλέτα το 2018. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις