Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To να της πετάω κουφάρια στα μούτρα θα της φαίνεται λιγότερο βάρβαρο;

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν μαλακιστεί το θέμα και για να γλιτώσω λογικοφανή πμ, το πρόβλημα των βήγκανζ θα ήταν πως το προϊόν είναι αποτέλεσμα ζωικής εκμετάλλευσης.

Ζωικό προϊόν όντως είναι, αλλά γίνεται με τη θέληση του ζώου, οπότε δώστε άφοβα και μείνετε οντόπικ.

Δημοσ.

Πριν μαλακιστεί το θέμα και για να γλιτώσω λογικοφανή πμ, το πρόβλημα των βήγκανζ θα ήταν πως το προϊόν είναι αποτέλεσμα ζωικής εκμετάλλευσης.

Ζωικό προϊόν όντως είναι, αλλά γίνεται με τη θέληση του ζώου, οπότε δώστε άφοβα και μείνετε οντόπικ.

Α, σαν να λέμε συνδικαλιστές, πάντως ποιο εγωκεντρικά άτομα δεν έχω ξαναδεί, δες στο προφίλ μου στο φβ, θα καταλάβεις.

Δημοσ.

Πολύς ντόρος βλέπω να γίνεται για τους γονείς που καταδικάστηκαν για το θάνατο του παιδιού τους.

Τα πράγματα είναι απλά, η ηλίθια μαμά δεν γνωρίζει (ή το γνωρίζει και δεν κάνει κάτι γι'αυτό, ακόμα χειρότερα αν ισχύει) ότι έχει ελλείψεις (βιταμίνη Α, Β12) άρα το ίδιο θα ισχύει και το γάλα της.

Αποτέλεσμα; Πάει το παιδάκι...

Αναφέρεις και το ήταν vegan (λες και όλοι οι vegan (ή όλοι οι μη-vegan) τρέφονται το ίδιο καλά)

και αμέσως η είδηση πουλάει περισσότερο. 

Επίσης, στα link του φίλου status μπορεί κάποιος να προσέξει ότι στο πρώτο οι πηγές του άρθρου είναι από το site του Weston A. Price Foundation και το δεύτερο είναι γραμμένο από την Kaayla T. Daniel, Vice President of the Weston A. Price Foundation, το οποίο έιναι ένα από τα μεγαλύτερα λόμπυ κρέατος και γαλακτοκομικών στην Αμερική. 

Το stand-up αστείο ήταν καλό πάντως...  :-D

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Λύση στο πρόβλημα της παχυσαρκίας, αν δεν πετύχουν οι δίαιτες και η γυμναστική (που κανονικά πρέπει να είναι τρόπος ζωής), μπορεί να δώσει η Link.png Site: γαστρική πτύχωση !

αν δεν πετυχει η διαιτα και η γυμναστικη σημαινει οτι κατι κανει λαθος!

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν πετυχει η διαιτα και η γυμναστικη σημαινει οτι κατι κανει λαθος!

Ότι δεν κάνεις ούτε δίαιτα, ούτε γυμναστική και απλά κοροϊδεύεις τον κόσμο! :-D

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τα ιδια που μου λενε εξω διαφοροι iq ραδικουδες, τα λενε και εδω στο forum.. Ξαφνικα θυμουνται οτι και τα φυτα πονανε και με αυτο τον ηλιθιο τροπο την λενε στους vegan..

Ενω πριν γινει η ολη κουβεντα, ουτε που το ειχαν σκεφτει καθολου..

Απλα να πεταξουν την αρλουμπα τους μονο και μονο για να το παιξουν εξυπνοι..

Ανθρωπος, το χειροτερο ζωον του πλανητη.

Δημοσ.

Οχι 100%, αλλα προσπαθω.. Vegan δεν ειναι μονο η διατροφη, αλλα και η σταση ζωης γενικοτερα.. Και εγω πχ. ακομα καπνιζω..

Δημοσ.

Οχι 100%, αλλα προσπαθω.. Vegan δεν ειναι μονο η διατροφη, αλλα και η σταση ζωης γενικοτερα.. Και εγω πχ. ακομα καπνιζω..

σιγα

φυτα καπνιζεις.

• Like 4
Δημοσ.

Εισαι μικρος μαλλον και δε σκεφτεται το ρημαδι..

Η καπνοβιομηχανια κανει συνεχως πειραματα σε ζωα..

YGTP?

Δημοσ.

Εισαι μικρος μαλλον και δε σκεφτεται το ρημαδι..

Η καπνοβιομηχανια κανει συνεχως πειραματα σε ζωα..

YGTP?

Δηλαδή, δεν τρως κρεας επειδηη οι βιομηχανίες κανουν δοκιμές πανω τους; ή επειδή ίσως να περιέχουν κρέας; ;ρ
  • Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή, δεν τρως κρεας επειδηη οι βιομηχανίες κανουν δοκιμές πανω τους; ή επειδή ίσως να περιέχουν κρέας; ;ρ

η επειδη δεν χρειαζεται!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...