POLYDOROS18 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα έχει εδώ και πολύ καιρό που κοιτάω αν γίνεται καμία αναβάθμιση στο android και βλέπω ότι είναι σταθερό σε μια έκδοση για το κινητό μου τουλάχιστον HTC Sensation XE with beats audio μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται ρε παιδιά δεν θα βγάλουν καμία πιο καινούργια μου φαίνεται πως έχουν πέσει λίγο τα πράγματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ποια εκδοση εχεις τωρα?Εκδοση android βγαζουν,αυτο δεν σημαινει οτι βγαινουν σε ολα τα κινητα,γτ ρωτα τις εταιριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLYDOROS18 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 έχω την 4.0.3 και είδα ότι υπάρχουν και πιο καινούργιες..... απλώς τα έμπιστα site με τις stock έχουν κλείσει και δεν ξέρω τι να κάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 http://www.gsmarena.com/htc_sensation_xe-4164.php OS : Android OS, v2.3.4 (Gingerbread), upgradable to v4.0 (Ice Cream Sandwich) άρα επίσημα πας μέχρι αυτήν που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα