alexsuzukilover Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα.Υπάρχει μια εντολή (αν θυμάμαι καλά) η οποία προσθέτει στο dock στη δεξιά πλευρά κάτι σαν φάκελο που μέσα έχει τις εφαρμογές που χρησιμοποίησε ο χρήστης τελευταία.Δηλαδήπ.χ αν τρέξω εγώ το chrome θα την βάλει εκεί μέσα ώστε να την ξανατρέξω αν θελήσω ξανά. Την ξέρει κάποιος?
iMarilina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 <p>Καλησπέρα.Υπάρχει μια εντολή (αν θυμάμαι καλά) η οποία προσθέτει στο dock στη δεξιά πλευρά κάτι σαν φάκελο που μέσα έχει τις εφαρμογές που χρησιμοποίησε ο χρήστης τελευταία.Δηλαδήπ.χ αν τρέξω εγώ το chrome θα την βάλει εκεί μέσα ώστε να την ξανατρέξω αν θελήσω ξανά.</p> <p>Την ξέρει κάποιος?</p> Καλησπέρα. Μήπως εννοείς την επιλογή να μην γίνεται minimize η εφαρμογή πάνω στο εικονίδιό της στο dock; Γιατί εγώ έτσι το έχω και οταν κανω minimize μια τρέχουσα εφαρμογή πηγαινει δεξιά στο dock κοντά στον κάδο. Από το system preferences στις ρυθμίσεις του dock αν δεν κάνω λάθος ειναι η επιλογή. Sent from my iPhone using Insomnia
alexsuzukilover Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Όχι! Δεν μπορώ να σας δώσω να καταλάβαιτε τι εννοώ.Το είχα βρεί σε ένα σαιτ παλιά αλλά δεν θυμάμαι.Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια. Είναι μια εντολή που βάζεις στο terminal η οποία προσθέτει στο dock παραδίπλα από τον κάδο (προς τα αριστερά) κάτι σαν φάκελο.Σε αυτόν τον φάκελο μπαίνουν όλες οι εφαρμογές χρησιμοποίησες τελευταία (6 ή 8 στον αριθμό).Εάν κλείσεις το mac σου και το ξανανοίξεις οι εφαρμογές θα είναι εκεί και θα μπορέσεις να τις ξανατρέξεις χωρίς να πας στον φάκελό τους ή οπουδήποτε αλλού. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός,το είχα μέχρι πριν μια ώρα που έκανα clean install. (Btw στο ποστ με τις ταχύτητες ανοίγματος και κλεισίματος που μιλούσαμε,έκανα clean install και ανοίγω σε 34 sec και κλείνω σε 4(?)sec (λίγα μου φαίνονται))
ozelot Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Άλλο πράγμα το Terminal script και άλλο το Overflow. Θα πρέπει να το αναζητήσεις, εκτός και κάποιος φίλος το γνωρίζει και ποστάρει σχετικά.
iMarilina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 defaults write com.apple.dock persistent-others -array-add '{ "tile-data" = { "list-type" = 1; }; "tile-type" = "recents-tile"; }' Γράψε αυτό στο τέρμιναλ. Και μετά killall dock http://mac.appstorm.net/roundups/30-fantastic-geeky-tricks-to-get-the-most-from-your-mac/ Sent from my iPhone using Insomnia 1
alexsuzukilover Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 defaults write com.apple.dock persistent-others -array-add '{ "tile-data" = { "list-type" = 1; }; "tile-type" = "recents-tile"; }' Γράψε αυτό στο τέρμιναλ. Και μετά killall dock http://mac.appstorm.net/roundups/30-fantastic-geeky-tricks-to-get-the-most-from-your-mac/ Sent from my iPhone using Insomnia ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ! To εψαχνααααααααα ωρεςςςς!!ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ
iMarilina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Η αλήθεια ειναι έψαξα έτσι ακριβώς οπως το ειπες και μουβγαλε 2-3 σάιτ αλλα αυτό μου φάνηκε πιο πιθανό χαίρομαι που βοήθησα, καλή συνέχεια! Sent from my iPhone using Insomnia
alexsuzukilover Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Τι έψαχνα εγώ τόσες ώρες δεν μπορώ να καταλάβω!Τέσπα όλα οκ! Να σαι καλά!
iMarilina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Εχω μια ειδικότητα με το google μ αγαπάει χιχιχι, συνηθως κάνω 2-3 λεπτά να βρω κατι αμα το ψαχνω και δε θυμαμαι πως λέγεται. Απλά έβαλα "mac app that keeps running apps in a folder in dock" Sent from my iPhone using Insomnia
alexsuzukilover Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Εχω μια ειδικότητα με το google μ αγαπάει χιχιχι, συνηθως κάνω 2-3 λεπτά να βρω κατι αμα το ψαχνω και δε θυμαμαι πως λέγεται. Απλά έβαλα "mac app that keeps running apps in a folder in dock" Sent from my iPhone using Insomnia **Genius search engine**
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα