Raijin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Συγνώμη αλλά εν έτη 2013 πως γίνεται να πουλάει τόσο ακριβά 2 παλιότερα μοντέλα αυτή η εταιρεία? 400+ ευρώ το iphone 4 kai 500+ το 4s. Δηλαδή τι σου προσφέρει περισσότερο από τα άλλα κινητά αυτής της κατηγορίας χρημάτων? Σκεφτόμουν να πάρω ένα Iphone 4 μιας και μου άρεσε πάντα ο σχεδιασμός του και το μαύρο χρώμα αλλά σήμερα που είδα τις τιμές έμεινα μ@...ς! Τέλος πάντων επειδή σκέφτομαι να πάρω ένα κινητό μιας και αυτό που έχει τα έφτυσε! 4 χρόνια περάσανε! σκεφτόμουν το s3 αλλά με ξενερώνει πολύ η εμφάνιση του. Σαν κινητό των 100 ευρώ μοιάζει. πολυ fail κατασκευή κατά την γνώμη μου (δεν μιλάω για specs!). Θα ήθελα ένα κινητό με ωραίο σχεδιασμό και με καλή camera. Έχετε τίποτα να μου προτείνετε γτ πόνεσε το κεφάλι μου από το ψάξιμο!
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μεταξύ Iphone4 και S3, δεν το συζητάω το S3 είναι κορυφή
basilis5 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 αλλαξε τον τιτλο του νηματος, φιλικα Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!
krypton Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 σε αυτα τα λεφτα εγω θα περιμενα μερικες ημερες για το xperia z. πολυ καλα χαρακτηριστικα και αδιαβροχο.
PsyGreg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 αφού θες ωραίο σχεδιασμό και κάμερα ορίστε http://www.vertu.com/
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 xperia T xperia V(Amazon) αν θέλεις και LTE υποστήριξη.. Xperia Z ξεφεύγει το θέμα λίγο απο άποψη χρημάτων..Αγοράζει και iphone5 με τα ίδια λεφτά.. Το Τ που έπεσε στα 380 ειναι VFM αυτη την περίοδο..Εγω είμαι πολυ ικανοποιημένος απο το κινητό .Πριν είχα για 3 χρόνια το iphone 3gs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα