Fan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δυστυχώς το ηχοσύστημα αυτοκινήτου μου δεν έχει USB port και θέλω να βρω τρόπο να συνδέω ένα stickακι usb με τραγούδια στη θυρα AUX που έχει. Όταν συνδέω το iPhone η ένταση του ήχου είναι αρκετά χαμηλή. Υπάρχει κάποια λύση ή ο μόνος τρόπος ειναι να αγοράσω ένα μικρό mp3 player και να συνδέω αυτό;
pournaras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Θα χρειαστεις καποιον controller εστω για να κανεις start - stop τα τραγουδια, το στερεο του αυτοκινητου δεν θα εχει την ευχερεια να ελεγξει το στικακι, θα λαμβανεια απλα ηχο που θα τον ενισχυει. Αρα πας σε ενα mp3 car player (ψαξε στο ebay, εχει απειρα), το οποιο ειναι παμφθηνο και θα σου κανει καπως τη δουλεια σου, αλλα με περιορισμενες δυνατοτητες (δεν εχει ευκολο χειρισμο, ουτε ευκολη πλοηγηση μεσα σε φακελους κλπ). Ενα που ειχα, του εβαζα χυμα μεσα στο στικακι τραγουδια, και απλα το εβαζα στο random. Αν θες κατι πιο εξειδικευμενο... ισως σε συμφερει να αλλαξεις στεροφωνικο, η αν δεν αλλαζει, να πας σε καποιο πιο ακριβο player οπως κατι κινεζικα gps η σε mp4 players που εχουν μεγαλυτερη οθονη και καλυτερο προγραμμα πλοηγησης μεσα στα τραγουδια.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Τι αυτοκίνητο εχεις, και ποιο rcd έχει επανω
Snolly Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 η εναλλακτικα ενα μικροσκοπικο minijack bluetooth receiver με €30 απο το ebay και στριμαρεις απο το iPhone ή οποια αλλη συσκευη θες και εισαι ΑΡΧΗΓΟΣ.
Fan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Θα χρειαστεις καποιον controller εστω για να κανεις start - stop τα τραγουδια, το στερεο του αυτοκινητου δεν θα εχει την ευχερεια να ελεγξει το στικακι, θα λαμβανεια απλα ηχο που θα τον ενισχυει. Αρα πας σε ενα mp3 car player (ψαξε στο ebay, εχει απειρα), το οποιο ειναι παμφθηνο και θα σου κανει καπως τη δουλεια σου, αλλα με περιορισμενες δυνατοτητες (δεν εχει ευκολο χειρισμο, ουτε ευκολη πλοηγηση μεσα σε φακελους κλπ). Ενα που ειχα, του εβαζα χυμα μεσα στο στικακι τραγουδια, και απλα το εβαζα στο random. Αν θες κατι πιο εξειδικευμενο... ισως σε συμφερει να αλλαξεις στεροφωνικο, η αν δεν αλλαζει, να πας σε καποιο πιο ακριβο player οπως κατι κινεζικα gps η σε mp4 players που εχουν μεγαλυτερη οθονη και καλυτερο προγραμμα πλοηγησης μεσα στα τραγουδια. Τα mp4 player κοστίζουν περιπου 15 ευρώ. Αρκετά οικονομικά μου φαίνονται. Αυτό συνδέεται στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και πάνω του παίρνει usb stick; Τί ποιότητα ήχου βγαζει;
pournaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Τα mp4 player κοστίζουν περιπου 15 ευρώ. Αρκετά οικονομικά μου φαίνονται. Αυτό συνδέεται στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και πάνω του παίρνει usb stick; Τί ποιότητα ήχου βγαζει; Ναι, ετσι συνδεονται. απο ποιοτητα δεν ξερω, διοτι το μπλιμπλικι το δικο μου, δεν ειχε συνδεση aux, παρα μονο fm transmitter (εκπεμπει σε μια συχνοτητα που διαλεγεις, κι εσυ το ακους σαν σταθμο στο στερεοφωνικο του αυτοκινητου, εχουν ολα σχεδον τα κινεζικα αυτα, fm transmitter), το οποιο ομως δεν εχει πολυ καλη αποδοση, σε υψηλες εντασεις βγαζει αρκετα παρασιτα που δεν τα γλυτωνεις απο την μπαντα των fm. Αυτα με το aux δυστυχως δεν ετυχε να τα ακουσω, λογικα θα ειναι πολυ καλυτερα σε ηχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα