Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το s2011 ειναι πεταμενα χρηματα. Για games η καλυτερη λυση ειναι ο 3570Κ μαζι με την μητρικη που σου προτεινε ο moviemaker. Αν δεν σε πειραζει να δωσεις περισσοτερα χωρις σοβαρο αντικρισμα παρε τον 3770Κ. Θα βοηθησει κυριως οταν streamαρεις σε 1080p ενω παιζεις, αν το κανεις αυτο. Δεν ξερω πως συμπερανες οτι το s2011 συμφερει αλλα δεν υπαρχει πιο ασκοπος τροπος να πεταξεις χρηματα. 

Ακομη και αυτην την μητρικη την θεωρω πιο σωστη επενδυση απο το s2011.

http://www.skroutz.gr/s/1671966/Asus-SaberTooth-Z77.html?keyphrase=Sabertooth+Z77

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως από την αρχή του ποστ σου ήξερα ότι το σκεπτικό σου είναι λάθος!!!! no offence... Κοίτα... η αγορά έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο κατασκευαστές... οκ μέχρι εδώ;; Έχουμε και λέμε... αν ζητάς αναβαθμισιμότητα γύρνα 180 μοίρες!!! κατά την γνώμη μου πάντα... θα σου εξηγήσω γιατί συμφωνώ με τη γνώμη ΄πεταμένα λεφτά΄... Ξέρεις ότι η ίντελ έχει κάποια socket μέχρι τώρα σχεδόν γαι κάθε γενιά της!! οκ;; Λέμε ότι πας σε λύση ίντελ μια και σου αρέσει παραπάνω... διαλέγεις το socket σου... οκ φτιάχνεις το pc με όλα τα parts και προς το παρόν δημιούργησες ένα ΤΡΕΛΟ MLG gaming σύστημα! Έλα όμως που σε θέμα gaming όχι μόνο δεν θα αντέξει με το πέρασμα του χρόνου αλλά προκειμένου να το αναβαθμίσεις θα πρέπει ΠΡΕΠΕΙ να ξαναφτιάξεις καινούργιο υπολογιστή όλον από την αρχή!! αν όχι όλον τότε τα πιο σημαντικά μέρη του... το οποίο τι σημαίνει;;; Τίποτα μωρέ... απλά δώσε άλλα τόσα... αν δν σε ενοχλεί τότε δεν χρειάζεσαι τη γνώμη μας για το πως θα πετάξεις τα λεφτά σου!! Τώρα πάμε και από τη μεριά της AMD... πριν με ακυρώσεις ή το οτιδίποτε απλά διάβασε το παρακάτω... Θα μου πεις... οκ έχω αρκετά χρήματα για να χαλάσω, γιατί να πάω σε κάτι υποδεέστερο;;; Αρχικά θα μπορούσα να συμφωνήσω... αν όμως το καλοσκεφτείς;;;; Δλδ τι νομίζεις;; αν παίζεις μέχρι και FC3 στα ultra mf*cking settings και με τρεις οθόνες θα χρειαστείς τρελό επεξεργαστή;;; εμ όχι... δν νομίζω!!! κοιτά για μία τρελή κάρτα γραφικών που σκοτώνει κάθε παιχνίδι πριν καλά καλά το εγκαταστήσεις και δίνεις και κάποια χρήματα στον επεξεργαστή ώστε να μπορέσεις να τον υποστηρίξεις!!! Δεν σου λέω να πάρεις phenom!! προς θεού!! Ακόμα καλό θα ήταν να σκεφτείς το εξής... αν δώσεις τα 400 ευρώ για επεξεργαστή- μητρική- μνήμες- κάρτα γραφικών θα έχεις αγοράσει 4 κομμάτια του υπολογιστή που θα σε υπηρετήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγο του ότι είναι futureproof αντί για 1!!! και μαθηματικά να το πάρεις είναι μεγάλη η διαφορά!! Επίσης... μην πιστεύεις ότι τα παιχνίδια που βγαίνουν τώρα θα έχουν τόσο τρελές απαιτήσεις ώστε να κάνουν τον pc σου να γωνατίσει!!! λίγα-εύχριστα και καλά!! Αυτά είχα να πω... Ας μην ξεχνάμε.. ότι είμαι 16 στα 17... η γνώμη μου γαι εσένα μπορεί να είναι απλά για τα σκουπίδια!!! Σεβαστό!!! Αν θες σκέψου όσα έγραψα!! ελπίζω να σου έδωσα το έρεισμα να ψαχτείς λίγο παραπάνω!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μια χαρά το διάβασα. Καλό το σκεπτικό σου αλλά θα σου πω ότι με τον προηγούμενο intel επεξεργαστή σην την μητρική έβγαλα τέσσερα+ γεμάτα χρόνια χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσω πρόβλημα σε κάποιο game

Δλδ εγώ είμαι της γνώμης ότι αν φτιάξεις έναν υπολογιστή τούμπανο με έναν πολύ καλό επεξεργαστή θα σε βγάλει άνετα για 5 χρόνια να παίζεις απροβλημάτιστα τα game σου και το μόνο που μπορεί να χρειαστεί να είναι να αλλάξεις μια κάρτα γραφικών.

Ηδή έχω καταλήξει πάντως σε 2011 socket και πάω για τον 3930. Εδώ και μια βδομάδα κοιτάω μητρικές και μπορεί να ανοίξω νέο νήμα. Είμαι ανάμεσα σε msi, asus, asrock και νομίζω ξέρετε σε ποιές έχω καταλήξει :P

Δημοσ.

O Tom προτεινει αυτην παντως: http://www.skroutz.gr/s/408591/Asrock-X79-Extreme4.html

Να ξερεις παντως οτι όπως θα σου βγαλει την πενταετια ο 3930Κ, ετσι θα στην βγαλει και ο 3770Κ. Μην κοροιδευεις τον εαυτο σου λεγοντας οτι μακροπροθεσμα θα γλιτωσεις χρηματα αν τωρα αγορασεις επεξεργαστη των 500 ευρω. Αν τον θελεις τοσο παρτον και ευχαριστισου τον, αλλα σε καμια περιπτωση δεν αποτελει καλη επιλογη απο πλευρα τιμης/αποδοσης.

Δημοσ.

Αυτό προσπαθώ να πω... αλλά νταξ... σιγά... δικά του τα λεφτά να τα κάνει ό,τι θέλει! εμείς συμβουλεύσαμε μία... ας κάνει ό,τι τον ευχαριστεί! :-D

Δημοσ.

ρε άνθρωπε έτσι πως πας θα δώσεις 2000 ευρώ για το σύστημα σου!!!

σε 5 χρόνια δεν θα σηκώσει νέες τεχνολογίες Πχ dx12 (Η οτιδήποτε άλλο)

γιατι να μη κάνεις 2 Pc των 1000 ευρο που θα τα αλλάξεις σε 3 χρονια αρα θα πας 6 χρονια και θα υποστηρίζεις οτι ποιο νεο υπάρχει!

παρεμπίπτοντος αν θες το πσ σου να αναβαθμιστεί μελωντικα ( πχ cpu + κάρτα γραφικών) και οχι να το αλλάξεις πας AMD το ΑΜ3+ είναι ποιο αναβαθμίσιμο απο τα Intel η Intel καθε νεο cpu αλλάζει και socket...(αρα αν αλλάξεις cpu πας και για mobo και για ram Πιθανών

δες τι έγινε και παλιότερα.

αυτοι π ειχαν amd 4 Πυρίνων τωρα εχουν 8350... 8 cores 200 euro..

αν σε εναν χρονο τα παιχνίδια δουν πάνω απο 4 cores τοτε......

δεν χριαζετε να πω κατι αλλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...