Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστό,αλλα το παλικάρι έχει δηλώσει ότι ""Δεν με ενδιαφέρει το κόστος και ψάχνω για high end επεξεργαστες"" και δεν θα τον βιάσουμε κιόλας αφου του έχει ήδη προταθεί να συμπληρώσει την φόρμα και δεν θέλει,από εκεί και πέρα όποιος θέλει συμμετέχει όποιος δεν θέλει απέχει απο την συζήτηση..

Νομίζω ότι τον βοήθησα λοιπόν !

Του πρότεινα ότι ποιο δυνατό και ποιοτικό υπάρχει σήμερα ! Τι άλλο θέλει !!

Τα έχω γράψει και ένα ένα !!

SORRY ! Ξέχασα HDD 

W.D. CAVIAR BLACK  όποιον θέλει .... 

Μα είναι λογική αυτή ? 

Αφήστε τον να πετάξει τα χρήματά του ... Εγώ δεν το κάνω... 

και θεωρώ πολύ σωστό να του δώσω να καταλάβει πως αυτό που κάνει είναι λάθος !!! 

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σεβαστή η γνώμη σου ακόμα μια φορά,αλλά πέταμα χρημάτων για κάποιον άλλον είναι μετά από 2 χρόνια να έχει χάσει το 80% της αξίας της η αγορά του,και μην παθιάζεσαι βρε μπαγάσα διατύπωσε την άποψη σου,-γνώσεις έχεις πολλές κιόλας-και ο TS έχει το βάρος να σταθμίσει ν'αποφασισει και να πληρώσει. ;)

Δημοσ.

αρχικα κανεις πολυ καλα που επιλεγεις ivy bridge για gaming καθαρος σε λεφτα και σε αποδοση ειναι ο i5 3570k τον εχω δοκιμασει επισης ειναι και ξεκλειδωτος!υστερα κοιτα τον 2600κ παρα πολυ καλος αλλα δν θα εχεις τρελες διαφορες απο τον 3570κ

αν δεν θες τα συγκεκριμενα για καποιον λογω πας σε εναν 3770 αλλα και παλι απο τον 3570κ σε παιχνιδια δν θα δεις διαφορα!μερικοι ενθουσιαζονται με τους i7 αλλα κυριως για rendering ειχαν βγει οποτε απο εμενα πας σε εναν i5 3570k!καθαρα λεφτα και αποδοση!

Δημοσ.

Να σημπληρώσω για όσους με κατακρίνουν που ζητάω μόνο επεξεργαστή το κάνω γιατί τα περισσότερα κομμάτια τα έχω ήδη και θα τα πάρω από τον παλιό υπολογιστή.

Δλδ έχω δύο ssd, έναν gold corsair τροφοδοτικό συν την gpu που μπορεί να την αλλάξω μετά αφού βγάλει πρώτα η nvidia κάρτες που υποστηρίζουν gaming streaming μέσω shield.

Δλδ με λίγα λόγια σας ρωτάει ένας άνθρωπος που θα στήσει μόνος του το pc και χαμπαριάζει πολύ καλά και από hardware και από λογισμικό. Μόνο που έχω χάσει τα τελευταί χρόνια το τρένο με τις cpu.

Αρά πρωτίστως τώρα με ενδιαφέρει να βρω επεξεργαστή και κατα δεύτερο αφού κατασταλάξω θα βρω μητρική. Τελικά είμαι ανάμεσα στους 3770 και μήπως κάνω την τρέλα και δώσω κάτι παραπάνω και πάω σε 2011 και αυτό μήπως μελοντικά βγάλει η intel κάποιον από τους φιμολογούμενους 8απηρηνους γιαυτό το socket.

Δημοσ.

ειπες σε 1155 γιαυτο ειπα τα συγκεκριμενα!αν πας σε 2011 θα χαλασεις λεφτα αλλα θα σε ξεπληρωσουν μακροχρονια να ξερεις!για 8πυρηνο δεν εχω ιδεα που το διαβασες αυτο?

Δημοσ.

αν δεν εχεις θεμα με λεφτα πας σε xeon (12,16,36 πυρηνες)δεν ξερω αν βγαζει 8πυρηνο θα ηταν πολυ καλο παντως για να συγκριναμε με τον 8350 και να βλεπαμε πραγματικο 8πυρηνο!

Δημοσ.

@chek2fire Ωραίες οι αναζητήσεις σου και ανησυχίες σου αλλά αν εξακολουθεί το μηχάνημα να έχει τον τίτλο Gaming το multicore προσανατόλισε το στις Gpu ..

Δημοσ.

chek2fire το s2011 δεν αξίζει για τη περίπτωση σου.Ειδικά με τα λεφτά που διαθέτεις ούτε για πλάκα.Άσε που δεν έχει τόσο upgrade path όσο πιστεύουν οι περισσότεροι.

Δεν έχεις πει τι έχεις τώρα,θα βοηθούσε.

• Like 1
Δημοσ.

Για να πάρεις περισσότερες προτάσεις φτιάξε νέο θέμα στο "Νέα Συστήματα & Αναβαθμίσεις" συμπλήρωνοντας τη φόρμα.Βάλε τις απαντήσεις εκεί καθώς και τι σύστημα έχεις τώρα.

http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ 

Δημοσ.

Από τι είπα με ψάχνω μόνο για επεξεργαστή αρα δεν έχει και νόημα να φτιάξω αυτη την φόρμα. Πάντως μου δώσατε ένα στίγμα στο που βρισκετε η αγορά στους intel επεξεργαστές και ήδη είμαι ανάμεσα σε 3770 και σε 2011 socket και ποιο πολύ με ψήνει το δεύτερο και μήπως στήσω κάτι πολύ καλό./ 

Δημοσ.

Δεν βλέπω να υπάρχουν άλλες προτάσεις εκτός από αυτες τις δύο εκτός αν περιμένω την νέα πλατφόρμα της intel που θα βγεί το καλοκαίρι μπορεί και αργότερα. Για amd δεν το συζητάω λόγο παράδοσης πάω πάντα σε intel.

Δημοσ.

'Οπως νομίζεις.Εγώ το s2011 δε θα το κοιτούσα.

"Παραδόσεις"...Το θέμα είναι να αγοράζει ο καθένας ότι τον καλύπτει σύμφωνα με ότι του επιτρέπει η τσέπη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...