Kostas360 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά επειδή είμαι καινούριος στον χώρο του pc gaming θα ήθελα να σας ρωτήσω πού πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να αγοράσω το assasin 's creed (brotherhood ,revelations κ.λ.π)? ?Στο XBOX360 ή στο Laptop μου (amd radeon 7670m)?
PsyGreg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 προσωπικά : PC Gaming > Console Gaming 3
moxalis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Επίσης, αν και υποκειμενικό, τα Assassin's Creed τα ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο με mouse & keyboard.Συγκεκριμένα μόνο για το Assassin's Creed 3 θα σκεφτόμουν για κονσόλα, γιατί ακόμα και με την 7970Μ μου έβγαλε την πίστη. 1
Kostas360 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ααααα οκ παιδιά...έκανα και ένα δεύτερο post στο console gaming για να έχω και μια δεύτερη γνώμη από τα παιδιά που ασχολούνται με τις κονσόλες ...αλλά αυτό που με παραξενεύει είναι πως η ubisoft προτείνει για αυτούς που παίζουν assasin's creed στο pc να χρησιμοποιούν xbox 360 χειριστήριο που είναι συμβατό με windows!!! Από εκεί πήρα την αφορμή και ανάρτησα αυτό το post... Τέλος πάντων...Αν επιλέξω την pc έκδοση να το αγοράσω ή να το κατεβάσω το παιχνίδι?
qsis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 το ασυρματο χειριστηριο δε δουλευει χωρις δεκτη να ξερεις και το ac θελει χειριστηριο , ειναι καλυτερο ετσι και ετσι φτιαχτηκε να παιζεται 1
Kostas360 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 το ασυρματο χειριστηριο δε δουλευει χωρις δεκτη να ξερεις και το ac θελει χειριστηριο , ειναι καλυτερο ετσι και ετσι φτιαχτηκε να παιζεται ναι φίλε το ξέρω...έχω αγοράσει xbox 360 χειριστήριο που έχει δέκτη για pc...
qsis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 ε τοτε παιξτο οπου εχεις καλυτερα γραφικα και αφου εχεις και ασυρματο χειριστηριο βαλε το λαπτοπ με hdmi στη τηλεοραση και παιξε απο κει ΥΓ θυμηθηκα οτι τα προηγουμενα ac δε δουλευαν με ασυρματο χειριστηριο, ηθελαν πατεντες να παιξουν γιατι δεν ειχε προβλεψει η ubi, ψαξτο 1
Xristaras12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 τα γραφικα που θα δεις στο pc δεν θα τα δεις στην κονσολα παντως σε καμια περιπτωση. παρ οτι εχω και Pc και ps3 ελαχιστα παιχνιδια εχω αγορασμενα για την κονσολα και αυτα ειναι για χαβαλε και κανενα Online(GT5 πχ) τα υπολοιπα εννοειται για pc. απο εκει και περα το θεμα ειναι καθαρα δικο σου που θα τα αγορασεις. 1
Kostas360 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά πάντως εμένα μου φαίνεται κάπως περίεργο να χρησιμοποιώ xbox360 controler στο pc αντί να το χρησιμοποιώ στην κονσόλα... Θέλω να πω...Για σκεφτείτε το λίγο...Είναι κάπως "ανάποδο"... τα γραφικα που θα δεις στο pc δεν θα τα δεις στην κονσολα παντως σε καμια περιπτωση. παρ οτι εχω και Pc και ps3 ελαχιστα παιχνιδια εχω αγορασμενα για την κονσολα και αυτα ειναι για χαβαλε και κανενα Online(GT5 πχ) τα υπολοιπα εννοειται για pc. απο εκει και περα το θεμα ειναι καθαρα δικο σου που θα τα αγορασεις. φίλε χριστάρα νομίζω πως εδώ κάνεις λάθος επειδή το xbox360 έχει σίγουρα καλύτερη κάρτα γραφικών από την AMD Radeon HD 7670M του laptop μου (η οποία είναι επίσης πολύ καλή)!!!
qsis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί είναι περίεργο το controller σε pc? απόλυτα φυσιολογικό είναι
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά πάντως εμένα μου φαίνεται κάπως περίεργο να χρησιμοποιώ xbox360 controler στο pc αντί να το χρησιμοποιώ στην κονσόλα... Θέλω να πω...Για σκεφτείτε το λίγο...Είναι κάπως "ανάποδο"... φίλε χριστάρα νομίζω πως εδώ κάνεις λάθος επειδή το xbox360 έχει σίγουρα καλύτερη κάρτα γραφικών από την AMD Radeon HD 7670M του laptop μου (η οποία είναι επίσης πολύ καλή)!!! καθολου παραξενο δεν ειναι,μερικα παιχνιδια απλα το ζητανε.Το βλεπεις δηλαδη οτι με πληκτρολογιο/ποντικι δεν παιζονται. ΠΧ εγω στο sleeping dogs στο pc το παιζω με x360 controller γιατι με βλεπω να χαλαω το ποντικι μου :Ρ οπως επισης και τα batman και το AC3 τουλαχιστον ειναι πιο ευκολο με controller.Στα προηγουμενα AC επαιζα με ποντικι κανονικα. Οσο για τα γραφικα,ναι οκ το AC3 ειναι αρκετα πιο βαρυ απο τα προηγουμενα AC αλλα μιας κ ειχα δοκιμασει τα προηγουμενα στο ps3 μου(γιατι xbox δεν εχω-αρα δεν μπορω να μιλησω για την γραφικη του ποιοτητα)στο pc ηταν η μερα με τη νυχτα.Καμια σχεση απο τη ζωντανια που σου εβγαζε.To AC3 δεν εχω το δει σε κονσολα,οπως επισης κ δεν μπορω να το maxαρω σε γραφικα στον σταθερο μου υπολογιστη γιατι δεν παιζει σε καμια περιπτωση ωστε να δω διαφορες.
PsyGreg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) στο PC αν έχεις θέμα με την κάρτα γραφικών (δηλαδή είναι παλιά) την αλλάζεις και γενικά με το PC κάνεις ότι θέλεις ώστε να είναι στα μέτρα που θες. ενώ στις κονσόλες ότι πήρες πήρες. αυτό ήταν είναι και θα είναι το μεγαλύτερο ατού των PC, που δεν είναι αποκλειστικά λόγω απόδοσης σε Games αλλά γενικότερης απόδοσης κι εμπειρίας. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2013 από PsyGreg 1
Kostas360 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά... Το AC Brotherhood μπορεί να παίξει κανονικά και χωρίς κολλήματα σε Ultra Settings σε μια AMD Radeon HD 7670M?
moxalis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Λογικά ναι, αλλά ίσως χρειαστεί να χαμηλώσεις το AA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα