Hal9000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Είδα σήμερα ότι υποστηρίζεται η Ηλιούπολη. Τσεκάρετε και εσείς αν υποστηρίζεται η δικιά σας περιοχή αν πριν υπήρχε πρόβλημα
ChrisAce Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Απο τον οτε ή απο την vivodi? Εμένα πάντως ο οτές με κάλυπτε απο την αρχή(εγώ δεν τον καλύπτω). Η vivodi οχι. Και να σκεφτείς πώς μένω 500 μέτρα απο το Ολυμπιακό στάδιο...
dim_b Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Τώρα ρε παιδιά, δεν ξέρω αν αυτά είναι καλά νέα ή κακά. Επιτέλους ο ΟΤΕ αποφάσισε να καλύψει και τη Νίκαια και μάλιστα καλύπτει και τις δύο γραμμές που έχω στο σπίτι, οι οποίες ανοίκουν σε διαφορετικά κέντρα (425 & 491). Το θέμα είναι ότι χρειάζεται 360€ γιά modem και εγκατάσταση (διακοπές ή DSL;;; ) και άλλα 90€ περίπου το μήνα γιά τη συνδρομή (αυτά βέβαια δε με ενοχλούν ιδιαίτερα γιατί περίπου τόσα έδινα και πριν γιά internet). Το πρόβλημα είναι ότι είχα ψηθεί γιά να βάλω μόλις αυτό θα ήταν εφικτό και τώρα που ήρθε αυτή η στιγμή πρέπει να πάρω τη μεγάλη απόφαση. Πάντως στο δίλημα OTE ή Vivodi (όπου έχει κόμβους), το μόνο μειονέκτημα του ΟΤΕ τελικά, είναι το πολύ ακριβό modem, αφού τα τέλη εγκατάστασης/ενεργοποίησης είναι μόλις 7€ υψηλότερα ενώ στο συγκρίσιμο πακέτο 384/128, ή Vivodi είναι λίγο ακριβότερη (τουλάχιστον όσο ισχύει η μείωση 50% του παγίου). Δύσκολη απόφαση, αλλά με βλέπω πολύ σύντομα να υποκύπτω στον πειρασμό
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 αλλά με βλέπω πολύ σύντομα να υποκύπτω στον πειρασμό Ειμαστε τελικα "αδυναμοι" χαρακτηρες εμεις οι insomniacs !!!!! :oops: :oops: :oops:
SoTiRiS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 kaloriziki i nea sou grammi dim...kai min stenaxoriese oute ego tha pao diakopes fetos....
Aias Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Den xerw alla tha elega na kanoyme ligo ypomonh.Toso kairo perimenoyme ti na perimenoyme kai ligo akoma!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Κερατσίνι - ΒΔ. Πειραιάς, πάλι τον μπούλο! 2ης Κατηγορίας Πολίτες...
mamep Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Aias mexri pote?? etsi k allios tosa dinoume to mina k parapano to mina gia to ote me ti xronoxreosi.... kapoia stigmi prepei na paroume mia megali apofasi..gia auto k ego apo ton septemvri... Wireless
dim_b Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 αλλά με βλέπω πολύ σύντομα να υποκύπτω στον πειρασμό Ειμαστε τελικα "αδυναμοι" χαρακτηρες εμεις οι insomniacs !!!!! :oops: :oops: :oops: Δεν είναι μόνο αυτό βρε Γιάννη (αν και το παραδέχομαι ότι υποκύπτω εύκολα σε "τεχνολογικούς" πειρασμούς). Είναι και η λογική στη μέση. Όταν πληρώνω στον ΟΤΕ 200-250 ευρώ το δίμηνο αποκλειστικά γιά internet' date=' γιατί να μη δίνω τα ίδια γιά σχεδόν δεκαπλάσια ταχύτητα. Αν δεν ήταν το υπέρογκο αρχικό κόστος, δε θα το σκεφτόμουν καθόλου και θα είχα κάνει από σήμερα την αίτηση. Επιπλέον, με ενοχλεί που πρέπει υποχρεωτικά να διαλέξω modem από τον ΟΤΕ. Εμένα μου δίνει δύο επιλογές που κοστίζουν 200 ή 250 ευρώ με ΦΠΑ. Το "φθηνό" όμως δε μου κάνει γιατί δεν λειτουργεί σαν router και εγώ θέλω να συνδέσω τουλάχιστον δύο PC. kaloriziki i nea sou grammi dim...kai min stenaxoriese oute ego tha pao diakopes fetos.... Δηλαδή το θεωρείς σίγουρο ότι τελικά θα υποκύψω; Πάντως, με τη δροσιά του κλιματιστικού, την ησυχία της Αθήνας τον Αύγουστο και την ταχύτητα του internet στο full, δε θα με πείραζε και πολύ να μείνω εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις πριν 15 μέρες έκανα σύνδεση Telestet γιά GPRS και θα μου μείνει και αυτή να την πληρώνω γιά ένα χρόνο.
SoTiRiS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 dim,toxo sigouro idi oti exeis ipokipsei, to gprs tha se xrisimeuei pleon ean exeis notebook kai eisai ektos... ante kai to epomeno bima na einai i sindesi sto wifi diktio. ps:eides tis nees times kai ta nea paketa tis vivodi?
Quasimodo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Είδα σήμερα ότι υποστηρίζεται η Ηλιούπολη. Τσεκάρετε και εσείς αν υποστηρίζεται η δικιά σας περιοχή αν πριν υπήρχε πρόβλημα Ακολουθεί και η Αργυρούπολη! Ναααιιι ειναί γεγονός.........υποστηρίζεται!! Καυτό καλοκαίρι προβλέπεται....με τρώει το χέρι μου ήδη!! :roll:
Angeldust Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Επιπλέον, με ενοχλεί που πρέπει υποχρεωτικά να διαλέξω modem από τον ΟΤΕ. Εμένα μου δίνει δύο επιλογές που κοστίζουν 200 ή 250 ευρώ με ΦΠΑ. Το "φθηνό" όμως δε μου κάνει γιατί δεν λειτουργεί σαν router και εγώ θέλω να συνδέσω τουλάχιστον δύο PC. Ti se empodizei na pareis to aplo modem kai meta me 2 kartes diktyou na syndeseis tous 2 ypologistes metaksy tous?
Angeldust Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Erotisi: giati to netmod to dinoun tzampa enw to DSL modem to xreonoun kai malista panakriba ?
dim_b Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Επιπλέον' date=' με ενοχλεί που πρέπει υποχρεωτικά να διαλέξω modem από τον ΟΤΕ. Εμένα μου δίνει δύο επιλογές που κοστίζουν 200 ή 250 ευρώ με ΦΠΑ. Το "φθηνό" όμως δε μου κάνει γιατί δεν λειτουργεί σαν router και εγώ θέλω να συνδέσω τουλάχιστον δύο PC.[/quote'] Ti se empodizei na pareis to aplo modem kai meta me 2 kartes diktyou na syndeseis tous 2 ypologistes metaksy tous? Οι υπολογιστές είναι ήδη συνδεδεμένοι μεταξύ τους, αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω connection sharing γιατί σ'αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι και οι δύο ανοικτοί γιά να έχει internet αυτός που δεν θα είναι συνδεδεμένος στο modem. Η καλύτερη λύση είναι να μπουν τα 2 PC και το DSL modem σε ένα hub. Το πρόβλημα πάντως δεν είναι τα 50 επιπλέον ευρώ + τα 30-40 ευρώ του hub, αλλά το ότι με υποχρεώνει να πάρω αυτό το Modem που κοστολογείται από τον OTE 250 ευρώ ενώ μπορώ να αγοράσω από ξένα on-line shops modem/router με λιγότερα από τα μισά χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.