pappia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Παιδες μια βοη8εια με της λειτουργιες retrieve update.. Αν μπορειτε αναλυτικα πως υλοποιουντε στην C++. Εχει ξανασυζητη8ει το 8εμα αλλα το διαβασα και δεν με βοη8ησε. 8α χρησιμοποιη8ουν για την προσ8εση 2 πινακων 1x10..
errorm Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα, δεν ξέρω σε ποιο σημείο να βάλω αυτήν την ηλίθια ερώτηση.....για τη c++.. αν θες να μου πεις...πως ρυθμίζεις (αν γίνεται)..το dev-c++..ώστε να μην εξαφανίζεται το αποτέλεσμα όταν κάνεις το compile..δηλαδή να κρατάει το μαύρο παραθυρο για λίγο πριν το εξαφανίσει μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου....ώστε να χαίρομαι κι εγώ που θα δω τι έγραφα... αυτό.. ευχαριστώ..πολύ...
migf1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχει σχετική επιλογή στις Ρυθμίσεις του Dev-C++: Εργαλεία -> Επιλογές Περιβάλλοντος -> Παύση πριν το κλείσιμο της κονσόλας. Εναλλακτικά, μπορείς να το καθορίζεις προγραμματιστικά μέσα από τον κώδικά σου, όπως για παράδειγμα εξηγώ εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα