Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ειχα δοκιμασει και εγω το bit defender το free.

Νομιζω δεν ειχε να κανεις scan το pc.Απλα ελεγχε συνεχεια αρχεια,

Στην αρχη δεν μου γεμισε το ματι.Μετα εσβηνε 2 προγραμματακια που σπαει pass απο ασυρματα cyta routers απο μονο του και το ξηλωσα.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To bitdefender free είναι ίσως ό,τι καλύτερο free σε άποψη προστασίας.

ΠΡοσωπικά δεν το βρίσκω ελαφρύ, και έχει πολλά false positives και στέλνει μόνο του σε καραντίνα χωρίς να σε ρωτήσει ούτε να σου δώσει επιλογή για restore. (τα σκανάρει και αν μετά απο Update δει οτι είναι fp το επαναφέρει). Θα το διορθώσουν, αλλά προς το παρόν, avast και avg τα προτιμώ. (το avg άλματα μπροστά τα τελευταία 2 χρόνια).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μεχρι τωρα το avast τα παει περιφημα.

Θελω ομως να ρωτησω κατι αλλο στο malwarebytes κανω μια τσατσια το κανω απεγκατασταση και ξαναπερνω την δοκιμαστικη premium εκδοση για 10 μερες, υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο ?

Δημοσ.

avast  με κλειστα τα ματια ! 8 χρονια - μηδεν προβλημα με ιους ..

συν οτι πανευκολα βαζεις το pro με κλειδακι μεχρι το 2050 B)

Δημοσ.

Αναβαθμιστηκε και στην εκδοση 8 τωρα Link.png Site: http://prntscr.com/uqyl0">8

Μεχρι τωρα το avast τα παει περιφημα.

Θελω ομως να ρωτησω κατι αλλο στο malwarebytes κανω μια τσατσια το κανω απεγκατασταση και ξαναπερνω την δοκιμαστικη premium εκδοση για 10 μερες, υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο ?

oxi δεν υπαρχει κανενα προβλημα αλλα θα σε κουρασει καθε 10μερες να το ξαναπερνας

Δημοσ.

Αναβαθμιστηκε και στην εκδοση 8 τωρα Link.png Site: http://prntscr.com/uqyl0">8

oxi δεν υπαρχει κανενα προβλημα αλλα θα σε κουρασει καθε 10μερες να το ξαναπερνας

Ενταξει αφου τσαμπα ειναι σιγα την κουραση  :P 

Για την 8 παιζει καποιο αυτοματο update απο την 7 η οχι.

Επισης περναω ετσι την 8 η πρωτα απεγκατασταση την 7 και μετα την 8 ?

EDIT

Μολις εκανα αυτοματα upadate στην 8  :-D

Bρηκα και ενα τσαμπε κλειδι στο ιντερνετ για το malwarebytes.

Δημοσ.

Απ' τα καλύτερα free antivirus το Avast. Το έχω τόσο καιρό και δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

Eγω παιδια μολις εβαλα το avast στα windows 8 μου εκανε κολπα....Μαυρισμενη οθονη,κοληματα.... :fear:

Δημοσ.

Eγω παιδια μολις εβαλα το avast στα windows 8 μου εκανε κολπα....Μαυρισμενη οθονη,κοληματα.... :fear:

Ισως επιδη ειναι σχετικα φρεσκο ΛΣ.

Δημοσ.

Ισως επιδη ειναι σχετικα φρεσκο ΛΣ.

δε νομιζω , σε 8ρια το εχω και μου δουλευει τζαμι !

μηπως δεν εχει την σωστη εκδοση ? 32 η 64?

Δημοσ.

Κατα καιρούς το avast παρουσιάζει τέτοιες συμπεριφορές. Αν κάτσει καλά έκατσε. Σε αρκετά συστήματα τραβάει λίγο ζόρι.

Το πιο απροβλημάτιστο antivirus είναι το mse, που υπολείπεται λίγο έναντι των άλλων (avast, avg, panda cloud) αλλά βελτιώνεται συνεχώς, αποκτώντας μεγάλη βάση.

Το avast στην έκδοση 8, έχει βελτιώσει την παρεχόμενη προστασία του πάρα πολύ. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Βέβαια και το avg απο την 2013 ειδικά επανήλθε δυναμικά, και το panda cloud είναι επίσης πολύ πολύ ελαφρύ και καλό.

Το καθένα με τα δικά του πλεονεκτήματα, φαίνεται όμως το avast πλέον να κυριαρχεί, και είναι και αξιόπιστο και ελαφρύ συνήθως. Toolbars δεν βάζει όπως το avira, και συνεχίζει ακαθεκτο.

• Like 2
Δημοσ.

δε νομιζω , σε 8ρια το εχω και μου δουλευει τζαμι !

μηπως δεν εχει την σωστη εκδοση ? 32 η 64?

Ποια εκδοση φιλε του avast ειναι για 64;

Δημοσ.

βρες αυτη 7.0.1474 δουλευει τελεια δε χρειαζεσαι την 8

Οντως φιλε με αυτη την εκδοση δουλευει αψογα στα windows 8! B)

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω αμα υπηρχε στο 7 αλλα στο 8 εχεις τσαμπε την κανονικη εκδοση αμα ψησεις φιλους απο Facebook, twitter, G+ να το κατεβασουν  B) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...