Beerloah Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ειναι πολυ καλο δεν εχω προς το παρον θεμα και μπηκα και σε υποπτα site για δοκιμη, με το nod 32 ειχα κολησει πολλα τωρα δεν ξερω αν παιζει ρολο που ηταν απο τον θειο. Από τον θείο ποτέ, δεν τα εμπιστεύομαι για διαφόρους λόγους - δεν υπάρχει και λόγος αφου έχεις επιλογές όπως το avast ή avira. Μπλοκάρει σαν freak και δεν θα έχεις κανένα θεματάκι, διαβεβαιώνω - άντε happy surfing! :> 1
REDODIN7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Από τον θείο ποτέ, δεν τα εμπιστεύομαι για διαφόρους λόγους - δεν υπάρχει και λόγος αφου έχεις επιλογές όπως το avast ή avira. Μπλοκάρει σαν freak και δεν θα έχεις κανένα θεματάκι, διαβεβαιώνω - άντε happy surfing! :> Thanks φιλε 1
salonika91 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Avast και απο 'μενα. Εχω Avast Internet Security και malwarebytes Pro. Δεν περναει κουνουπι... και δεν εχει κανενα θεμα επειδη και τα 2 εχουν real time protection 1
REDODIN7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Avast και απο 'μενα. Εχω Avast Internet Security και malwarebytes Pro. Δεν περναει κουνουπι... και δεν εχει κανενα θεμα επειδη και τα 2 εχουν real time protection Ποσο σου πηγε το πακετο ?
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Avast και απο 'μενα. Εχω Avast Internet Security και malwarebytes Pro. Δεν περναει κουνουπι... και δεν εχει κανενα θεμα επειδη και τα 2 εχουν real time protection Ποσο σου πηγε το πακετο ? Τι σημασία έχει; Φαντάζομαι οτι είναι δώρο από το θείο! 1
REDODIN7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ξερω ο θειος μου το εδωσε... Νανε καλα Εγω αν εχω φραγκα θα χτυπησω το bitdefender απο οτι εχω δει μακραν το καλυτερο.
Socratis_g Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 to malwarebytes Pro (απο το θείο) δεν σου έχει κλειδώσει ακόμα μετά απο τα updates??
REDODIN7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 to malwarebytes Pro (απο το θείο) δεν σου έχει κλειδώσει ακόμα μετά απο τα updates?? Δεν το εχω απο το θειο
Gigamestin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ειναι πολυ καλο δεν εχω προς το παρον θεμα και μπηκα και σε υποπτα site για δοκιμη, με το nod 32 ειχα κολησει πολλα τωρα δεν ξερω αν παιζει ρολο που ηταν απο τον θειο. παιζει μεγαλο ρολο εγω που ειχα νομιμο δεν υπηρχε προβλημα
salonika91 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 to malwarebytes Pro (απο το θείο) δεν σου έχει κλειδώσει ακόμα μετά απο τα updates?? οχι...και το εχω πολλους μηνες
bkounis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Νανε καλα Εγω αν εχω φραγκα θα χτυπησω το bitdefender απο οτι εχω δει μακραν το καλυτερο. Δοκίμασε την δωρεάν έκδοση. http://www.bitdefender.com/solutions/free.html
REDODIN7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε την δωρεάν έκδοση. http://www.bitdefender.com/solutions/free.html Α free ή trial ? Αμα ειναι θα την δοκιμασω αργοτερα
SPARTIAN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Με το avg έχουν σημειωθεί αρκετά κόλλημα σε υπολογιστές, το καλύτερο free antivirus αποδεδειγμένα και με test από διάφορα site και από προσωπική εμπειρία είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί (είναι λίγο βαρύ σε σχέση με άλλα) επίσης αν θέλεις κάτι ποιο ελαφρύ και δεν κάνεις download κουτουρού τότε βάλε microsoft security essentials αν έχεις windows από τον θείο τότε μην το επιχειρήσεις, καλύτερα βάλε avira για κάτι ποιο ελαφρύ από το avast αλλά όχι καλύτερο του.
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Α free ή trial ? Αμα ειναι θα την δοκιμασω αργοτερα Στην σελιδα λεει BitDefender Antivirus Free Edition. Οπότε πρέπει να είναι free, αν και από τα screenshots μοιάζει για cloud based antivirus παρά για αυτόνομο πρόγραμμα. Αν είναι cloud τότε έχει τα υπέρ (light, fast, up-to-date) και τα κατά του (δουλεύει μόνο on-line, off-line δεν κάνει τίποτα απολύτως).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα