xristoss1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Avast free με malwarebyte και προαιρετικα comodo firewall.-
sv2evs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Avast και από εμένα...το έχω το τελευταίο διάστημα και είναι μια χαρά...πιο παλιά δούλεψα και Avira,επίσης καλό...το Avg free δεν το συμπαθώ,παλιά είχα κολήσει ιο και δεν τον είχε ανιχνεύσει !
flik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Το avast 8 θα είναι εξαιρετικά καλό. Τώρα είναι σε Beta, λειτουργεί αρκετά καλά όμως. Αλλιώς avast 7, avg free.
micos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Avast και από 'μένα. Πολύ καλό για δωρεάν.
Socratis_g Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 avast free + malware bytes. ο απόλυτος συνδιασμός 1
kostastnt Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 εγω δοκιμαζω καθε χρονο ολες τις δοκιμαστικες εκδοσεις των αντιικων με αποτελεσμα να μην πληρωνω ποτε και νομιμο.σου προτεινο οχι αντιικο απο θειους και παπουδες γιατι μπορει να εχουν ιδη ιο και μωλις το τρεξεις να μπει στο συστημα σου. Αυτό φήμη είναι.. Ούτε μια φορά δεν κατέβασα αντιικό που περιείχε ιό.. Απλά παλιότερα τα αντιικά είχαν conflict μεταξύ τους και όταν κατέβαζες ένα άλλο, ενώ είχες ήδη ένα σου έβγαζε alert..
kostas_dr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Απ' τα καλύτερα free antivirus το Avast. Το έχω τόσο καιρό και δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.
Beerloah Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εχω Avast περίπου 2 χρόνια...και malwarebytes. Που και που κάνω scan με το malwarebytes αλλα εδω και 2 χρόνια δεν εχει εισχωρήσει τιποτα το κακόβουλο. Μετα απο αυτή την εμπειρία μου, θεωρω το Avast ίσως το πιο κορυφαίο. Sent from my iPhone using Insomnia
REDODIN7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπον ειχα ψηθει για panda cloud + malwarbytes αλλα τα τελευταια σχολια πεσαν βροχη υπερ του avast+malwarbytes οποτε αυτο μαλλον θα βαλω. Περιμενω λιγο ακομα καποιες γνωμες να ακουσω.
Socratis_g Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 μην περιμένεις. είναι τεσταρισμένη συνταγή. δεν έχεις και πολλες εναλλακτικές.
REDODIN7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 μην περιμένεις. είναι τεσταρισμένη συνταγή. δεν έχεις και πολλες εναλλακτικές. Τα περασα χθες βραδυ και περιμενω να δω πως θα παει. Πρωτη ευχαριστη ειδηση ειναι οτι ειναι πολυ ελεφρη και ο υπολογιστης παει σφαιρα
Beerloah Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Τα περασα χθες βραδυ και περιμενω να δω πως θα παει. Πρωτη ευχαριστη ειδηση ειναι οτι ειναι πολυ ελεφρη και ο υπολογιστης παει σφαιρα Το νεότερο Avast (7) - (αν μιλάς γι'αυτό) είναι όντως πολύ ελαφρύ, πέραν της τρομερής αποδοτικότητάς του στο να μπλοκάρει διάφορα είδη malware,rootkit και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς (έχει ίσως τη μεγαλύτερη ποικιλία προστασίας σύμφωνα με όσο το έχω ψάξει) etc. Site: http://en.wikipedia.org/wiki/Avast!">Αναλυτικά τα features του Avast! 7
REDODIN7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Το νεότερο Avast (7) - (αν μιλάς γι'αυτό) είναι όντως πολύ ελαφρύ, πέραν της τρομερής αποδοτικότητάς του στο να μπλοκάρει διάφορα είδη malware,rootkit και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς (έχει ίσως τη μεγαλύτερη ποικιλία προστασίας σύμφωνα με όσο το έχω ψάξει) etc. Site: http://en.wikipedia.org/wiki/Avast!">Αναλυτικά τα features του Avast! 7 Ναι αυτο λεω αλλα αυτο που κανει εντυπωση ειναι οι τρελες διαφορες με την επι πληρωμη εκδοση. Οντως προσφερει τοσα + ή απλα ειναι λογια marketing.
Beerloah Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ναι αυτο λεω αλλα αυτο που κανει εντυπωση ειναι οι τρελες διαφορες με την επι πληρωμη εκδοση. Οντως προσφερει τοσα + ή απλα ειναι λογια marketing. Καθόλου marketing. Το Avast PRO για παράδειγμα, έχει safe zone (ασφαλές / "αόρατο" σερφάρισμα...χρήσιμο για τραπεζικές συναλλαγές) και δυνατότερο sandbox. Πέραν τούτου, το avast που σου προτείναμε - έχει έρθει πολλές φορές πρώτο, έπειτα από ανεξάρτητα τέστ, με αντίστοιχα επι πληρωμής antivirus. Είναι full suite antivirus, όπως είναι και το Kaspersky antivirus - μόνο που το δεύτερο το πληρώνεις. (Κακός για μερικούς, για άλλους πάλι καλός). Εδώ μπορείς να βρείς τα test σύγκρισης για του λόγου το αληθές. Site: http://www.avast.com/best-antivirus">See why avast! Free Antivirus beats competitor’s paid-for products Τα συμπεράσματα του καθενός. Υ.Γ Σε μερικούς τομείς χάνει, σε άλλους νικάει, φυσικό, δεν υπάρχει antivirus που υπερτερεί παντού 100%. 2 χρόνια όμως δεν έχω κολλήσει τίποτα, έχω κάνει και scan με paid for products και δεν βρήκαν κάτι (π.χ Nod 32) οπότε για εμένα είναι από τα καλύτερα ονόματα antivirus (όπως το Nod32, Kaspersky, Avira) 1
REDODIN7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Καθόλου marketing. Το Avast PRO για παράδειγμα, έχει safe zone (ασφαλές / "αόρατο" σερφάρισμα...χρήσιμο για τραπεζικές συναλλαγές) και δυνατότερο sandbox. Πέραν τούτου, το avast που σου προτείναμε - έχει έρθει πολλές φορές πρώτο, έπειτα από ανεξάρτητα τέστ, με αντίστοιχα επι πληρωμής antivirus. Είναι full suite antivirus, όπως είναι και το Kaspersky antivirus - μόνο που το δεύτερο το πληρώνεις. (Κακός για μερικούς, για άλλους πάλι καλός). Εδώ μπορείς να βρείς τα test σύγκρισης για του λόγου το αληθές. Site: http://www.avast.com/best-antivirus">See why avast! Free Antivirus beats competitor’s paid-for products Τα συμπεράσματα του καθενός. Υ.Γ Σε μερικούς τομείς χάνει, σε άλλους νικάει, φυσικό, δεν υπάρχει antivirus που υπερτερεί παντού 100%. 2 χρόνια όμως δεν έχω κολλήσει τίποτα, έχω κάνει και scan με paid for products και δεν βρήκαν κάτι (π.χ Nod 32) οπότε για εμένα είναι από τα καλύτερα ονόματα antivirus (όπως το Nod32, Kaspersky, Avira) Ναι ειναι πολυ καλο δεν εχω προς το παρον θεμα και μπηκα και σε υποπτα site για δοκιμη, με το nod 32 ειχα κολησει πολλα τωρα δεν ξερω αν παιζει ρολο που ηταν απο τον θειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα