REDODIN7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά υπάρχει κάνα καλό free antivirus, έχω τώρα από τον θείο το Nod 32 αλλά λέω να το βγάλω και να βάλω ένα free γιατί δεν ξέρω αν τελικά αξίζει να έχεις antivirus από τον θείο.
AiWaaa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Εγω έχω της microsoft το free. Δεν έχω κολλήσει κάτι. Εχεις windows απο τον θείο ?
chrismilo91 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 malwarebytes συστηνο ανεπηφηλακτα 1
spacefart Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Site: http://www.avast.com/free-antivirus-download">AVAST
kostastnt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δες και το panda cloud.. free και ελαφρύ.. σε συνδυασμό με το mbam δεν περνάει τίποτα.. 1
REDODIN7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Εγω έχω της microsoft το free. Δεν έχω κολλήσει κάτι. Εχεις windows απο τον θείο ? Γνησια ειναι τα παραθυρα, εχω ακουσει οτι δεν ειναι και τοσο καλο. malwarebytes συστηνο ανεπηφηλακτα To εχω σαν trial και ειναι πολυ καλο αλλα δεν ειναι free Δες και το panda cloud.. free και ελαφρύ.. σε συνδυασμό με το mbam δεν περνάει τίποτα.. Καλή επιλογή φαίνεται αλλα γίνεται ? Έχω ακούσει ότι δεν μπορείς να έχεις μαζί δυο antivirus γιατί προκαλεί conflict.
haris013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Γνησια ειναι τα παραθυρα, εχω ακουσει οτι δεν ειναι και τοσο καλο. To εχω σαν trial και ειναι πολυ καλο αλλα δεν ειναι free Καλή επιλογή φαίνεται αλλα γίνεται ? Έχω ακούσει ότι δεν μπορείς να έχεις μαζί δυο antivirus γιατί προκαλεί conflict. το malwarebytes δεν ειναι antivirus 2
thomasG4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 To εχω σαν trial και ειναι πολυ καλο αλλα δεν ειναι free Μια χαρά free είναι και από τα καλύτερα anti-malware που υπάρχουν. Απλά είναι μόνο για scan, η free έκδοση δεν έχει real time προστασία. Το καλύτερο είναι να έχεις ένα anti-virus για real-time προστασία και το malwarebytes για να κάνεις scan, μία στο τόσο. Κάνε uninstall την έκδοση που έχεις τώρα και κατέβασε το από εδώ http://filehippo.com/download_malwarebytes_anti_malware/ και όταν το κάνεις install ξετίκαρε την πρώτη επιλογή
Gtr34 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ποια windows εχεις ?? Αν έχεις τα 8 θα σου έλεγα να κρατήσεις αυτο της Microsoft τα περισσότερα από αυτά που κυκλοφορούν δωρεάν και πληρωτέα έχουν θεματακια ακόμα με το νέο λειτουργικό Αν δεν έχεις 8 θα πρότεινα avira antivir free σε συνδυασμό με malwarebytes free (on demand ) Και φυσικα firefox με adblock και noscript ο μόνος αξιόλογος στο θέμα ασφάλειας (πέστε να με φάτε τώρα !!! ) Υπάρχει και Site: http://www.wilderssecurity.com/">αυτό το φόρουμ που ασχολείται αποκλειστικά με προϊόντα ασφάλειας αν θέλεις να δεις και άλλες απόψεις
Gigamestin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 πρωσοπικα σου προτεινω eset smart security αν θες ενα ελαφρυ συστημα.επ[ισης το kapsersky internet security. ειναι εξαιρετικο.τελος θα σου προτεινα norton internet security αλλα να ξερεις οτι μπορει ο υπολογιστης σου να χασει λιγη ταχυτητα.παντως αν πιστευεις οτι ο υπολογιστης σου εχει ιους καλυτερα να τρεξεις πρωτα σε ασφλη λειτουργεια .
REDODIN7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρά free είναι και από τα καλύτερα anti-malware που υπάρχουν. Απλά είναι μόνο για scan, η free έκδοση δεν έχει real time προστασία. Το καλύτερο είναι να έχεις ένα anti-virus για real-time προστασία και το malwarebytes για να κάνεις scan, μία στο τόσο. Κάνε uninstall την έκδοση που έχεις τώρα και κατέβασε το από εδώ http://filehippo.com/download_malwarebytes_anti_malware/ και όταν το κάνεις install ξετίκαρε την πρώτη επιλογή Οποτε κανω απεγκατασταση και το ξαναπερναω ε ? το malwarebytes δεν ειναι antivirus Ναι λαθος μου ηθελα να πω οτι δεν μπορει το antivirus να το δει σαν malware ? πρωσοπικα σου προτεινω eset smart security αν θες ενα ελαφρυ συστημα.επ[ισης το kapsersky internet security. ειναι εξαιρετικο.τελος θα σου προτεινα norton internet security αλλα να ξερεις οτι μπορει ο υπολογιστης σου να χασει λιγη ταχυτητα.παντως αν πιστευεις οτι ο υπολογιστης σου εχει ιους καλυτερα να τρεξεις πρωτα σε ασφλη λειτουργεια . Ειχε τωρα τον εχω καθαρισει απλα θελω να εχω ενα δωρεαν αντιικο
Gigamestin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 εγω δοκιμαζω καθε χρονο ολες τις δοκιμαστικες εκδοσεις των αντιικων με αποτελεσμα να μην πληρωνω ποτε και νομιμο.σου προτεινο οχι αντιικο απο θειους και παπουδες γιατι μπορει να εχουν ιδη ιο και μωλις το τρεξεις να μπει στο συστημα σου. 1
REDODIN7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 εγω δοκιμαζω καθε χρονο ολες τις δοκιμαστικες εκδοσεις των αντιικων με αποτελεσμα να μην πληρωνω ποτε και νομιμο.σου προτεινο οχι αντιικο απο θειους και παπουδες γιατι μπορει να εχουν ιδη ιο και μωλις το τρεξεις να μπει στο συστημα σου. Ναι το ξερω αυτο και για αυτο κοιταζω να βαλω καποιο δωρεαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα