Grekos1990 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Γεια χαραντάν σας παίδες !!! Μια ερωτησούλα στα γρήγορα θελω να κάνω. Έχω το αρχείο της ταινίας, είναι .mkv και έχει 2 audio tracks. Κατέβασα το MKVmerge Gui για να απενεργοποιήσω το ένα track, όλα πήγαν ρολόι. Το θέμα μου είναι τώρα το εξής. Μπορώ να πάρω το ένα απ'τα 2 track, και να το αποθηκεύσω σαν αρχείο κάπου, και μετα με το ίδιο πρόγραμα να ανοίξω ένα άλλο αρχείο βίντεο και να πετάξω το αποθηκευμένο track μέσα?? Για να μήν σας μπερδέψω, να το πρόβλημά μου. Έχω μία ταινία, Anime σε 2 εκδοχές.Η μία είναι 720х480 dual-audio (Γιαπονέζικα και αγγλικά), και η άλλη είναι 1080х720 (μόνο γιαπονέζικα). Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλω στην 1080х720, το αγγλικό audio track της 720х480, ωστε να έχω μία 1080х720 με μόνο αγγλικό audio track. Γίνεται να το κάνω? Κι αν ναι, πώς??Ευχαριστώ πολύ.
dhmhtrhs79 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σου φίλε. Βεβαίως μπορείς να το κάνεις αυτό που λες και μάλιστα με τη μία, χωρίς δηλ. να αποθηκεύσεις ξεχωριστα το αρχειο ηχου της πρωτης. Τι θα κανεις. Θα συρεις πρωτα την ταινια με τα 2 tracks ηχου στο mkvtoolnix. Θα αφήσεις τικαρισμένο μόνο το αρχείο ήχου που θες. Μετά θα σύρεις στο ίδιο μέρος και τη δεύτερη ταινία (της οποίας θες την εικόνα προφανως) και θα αφήσεις τικαρισμένο μόνο το κουτάκι της εικόνας, δηλ. θα έχεις τικαρισμένα μονο το ένα αρχείο βίντεο (αυτό με την καλύτερη ανάλυση) και ένα αρχείο ήχου (αυτόν που θες από την πρώτη). Κατόπιν θα πατήσεις να ξεκινήσει και είσαι έτοιμος. Εννοείται ότι και οι δύο ταινίες πρέπει να είναι ακριβώς ίδιας διάρκειας, ώστε ο ήχος της μιας ταινίας να πέφτει ακριβώς στην εικόνα της άλλης. Αλλίως θέλει και άλλες ρυθμίσεις, δεν είναι κάτι δύσκολο όμως ούτε αυτό. Αν έχεις πρόβλημα ξαναστείλε. 1
Grekos1990 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ααα! χαχαχα! Σωστό!.. Λοιπόν θα το δοκιμάσω. Νομίζω πως είναι της ίδιας διάρκειας, αλλά αν έχω πρόβλημα συγχρονισμού, θα ξαναστείλω.. Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!
Grekos1990 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Οχι εντάξει, όλα σούπερ!!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια 1
infini Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Έχω video από μια ταινία με 24.000fps και ήχο από την ίδια ταινία αλλά σε διαφορετική έκδοση με 23.976fps. Πως μπορώ να τα συγκρονίσω με το mkvmerge;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα