Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα εχω το εξής σύστημα :

cpu: core 2 duo e8500 (3.2ghz)

μητρικη: P5Q DELUXE

μνημη: adata 2x2gb 800mhz

gpu: asus eah5770

ssd: samsung 830 128gb

psu:chieftec 650w

και πιστεύω πως ήρθε η ώρα για μια αναβάθμιση αυτο βασικά που θέλω ειναι να κάνω μια value for money επιλογή.. Μην δόσω παραπάνω 20% στο budget για βελτίωση 5% (τυχαία νούμερα)

Ποσό που διαθέτουμε : 300

Χρήση υπολογιστή : χαλαρο gaming(lol, αντε και κανα gta),ερασιτεχνική χρήση sony vegas για επεξεργασία βίντεο full hd (κάτι που τώρα περνει άπειρη ώρα και είναι αποτρεπτικό) και γενικά πολύ multitasking

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Dreamweaver,sony vegas

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Υπάρχει οθόνη 24 hp w2408h(1920x1200)

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αθήνα αλλα δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι από οποιοδήποτε κατάστημα ακόμα και εξωτερικό αν ειναι φτηνότερο

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? οχι απαραίτητα απο το ίδιο κατάστημα θα συναρμολογηθεί απο μένα

ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Επεξ/σία από Poison6
Δημοσ.

απο o/c ο 8350 ειναι μανουλα! επισης η μητρικη που εβαλα μπορει να παει καλα τον 8350 σε ο/c! τωρα η ψυκτρα σου εχει μπρακετ για am3?

Δημοσ.

Eφόσον κλοκαρεις μαλλον συμφερει περισσοτερο ο 8320, πληρωνεις λιγοτερα και με OC φτανεις τον 8350. Το οτι κανει για το AM2 δε σημαινει πως κανει και για ΑΜ3 παντως.

Δημοσ.

δεν ειμαι 100% σιγουρος αν θα κανει.....πχ απο am2+ σε am3 δεν υπηρχε διαφορα...αλλα τωρα δεν θυμαμαι...αν καποιος ξερει  ας μας πει! αλλιως ψαξε να παρει ενα bracket  ειναι πολυ φθηνο.....

Δημοσ.

+1 αλλά θα έβαζα 16GB RAM !!!  Επίσης θα κοιτούσα ram στα 1866 αν δεν πήγαινα σε 16GB !!!

Τα υπόλοιπα παλιά parts θα τα πουλήσεις ?

Όταν κάνεις επεξεργασία video θες cores ... :-D = 8350

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια απο όλους! :-) με βλέπω για τον 8320 +την μητρική που προτείνατε

adtakhs για 8gb 1866 πια προτείνεις?

για 16gb να πάρω τις αναφερόμενες μνήμες χ2?  ή 2χ8gb?

Δημοσ.

Παιδιά είναι να κάνω την παραγγελία την δευτέρα αλλά μετά απο ψάξιμο είδα πως η ψήκτρα μου θα πρέπει να μπει οριζόντια όπως στην φωτό

Yx1VZz0.jpg

έτσι οι μνήμες που είχα σκεφτεί αρχικά να πάρω δεν πρέπει να χωράνε.. Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2790501/Geil-16GB-DDR3-1866MHz-CL10-2x8GB.html">Geil 16gb 1866Mhz

Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιες παρόμοιες με μικρότερη ψήκτρα..?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...