Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έβαλα στο καλάθι για δοκιμή και έχει ένα κουτάκι που λέει VAT registered?

Το τίκαρα και έβαλα το ΑΦΜ μου και μου έβγαλε τελική τιμή £426.65 δηλαδή περίπου 496€. 

Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Θα χρεωθώ τα 496€; Και οποιοσδήποτε έχει ΑΦΜ μπορεί να το βάλει και να μην πληρώσει ΦΠΑ;

Δημοσ.

Ναι μονο που εσυ που θα το παραλαβεις επειδη ξερουν ποιος εισαι απο την πληρωμη θα ερθουν απο την ΔΟΥ και θα σου χτυπήσουν το κουδούνι

Δημοσ.

Το έβαλα στο καλάθι για δοκιμή και έχει ένα κουτάκι που λέει VAT registered?[/size]

Το τίκαρα και έβαλα το ΑΦΜ μου και μου έβγαλε τελική τιμή £426.65 δηλαδή περίπου 496€. [/size]

Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Θα χρεωθώ τα 496€; Και οποιοσδήποτε έχει ΑΦΜ μπορεί να το βάλει και να μην πληρώσει ΦΠΑ;[/size]

Πρεπει να εχεις εταιρικο ΑΦΜ οχι οποιοδηποτε ΑΦΜ. Εχω ψωνισει 2 φορες κινητο απο το expansys με αυτον τον τροπο
Δημοσ.

Οποτε κλειδωμενο.Υπαρχουν και αλλες εταιρεις που το δινουν μονο σε επαγγελματιες χωρις φπα στα 500.Δεν θα το ελεγα εκτπωση

btw το αφησα κενο το σημειο για το vat και δεν μου ζητησε τιποτα,με πηγε κατευθειαν στην σελιδα του paypal.

Δημοσ.

Ισως ενδιαφερει καποιον:

http://www.expansys.com/apple-iphone-5-16gb-uk-white-239725/

Αν εχετε και εταιρια η καποιον να σας δωσει το ΑΦΜ του και να το περασει στα εξοδα βγαινει στα 493 ευρω. Ειναι καλη τιμη.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτός που θα δώσει το ΑΦΜ πρέπει να είναι ελεύθερος επαγγελματίας ή εταιρεία και να έχει κάνει έναρξη στην εφορία για ενδοκοινοτικές συναλλαγές,

Δημοσ.

Εάν δεν μπει καθόλου η δεν είναι εταιρικό το αφμ, η expansys δεν θα μπορεί να εκδώσει το invoice (τιμολόγιο) και το πιο πιθανό θα ακυρώσει την παραγγελία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...