PsyGreg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 έχεις το αρχείο με τους υπότιτλους έχεις και το αρχείο με την ταινία υπάρχει πρόγραμμα που να τα βάζει μαζί, χωρίς κάποια αλλοίωση?
makfil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή, συνήθως, τα αρχεία αυτά προέρχονται από διαφορετικές πηγές, έχουν διαφορετικούς τίτλους και πρέπει να τους κάνεις ίδιους manually.
PsyGreg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 δηλαδή πως? έχω π.χ. ένα .avi ή κάτι άλλο από βίντεο, & ένα .srt τι θα πρέπει να κάνω?
iMarilina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 δηλαδή πως? έχω π.χ. ένα .avi ή κάτι άλλο από βίντεο, & ένα .srt τι θα πρέπει να κάνω? Πρέπει καταρχάς να έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όνομα. πχ Batman.avi και Batman.srt Απο κει και πέρα μπορείς με κάποιο από τα άπειρα προγραμματα video converters τα οποια περνάνε και υποτιτλους από πάνω. (Δεν ειναι υποχρεωτικό να το κάνεις convert, απλά ανοίγεις το avi στο πρόγραμμα, πας στις επιλογές, διαλέγεις το ίδιο φορματ που έχει, και πας στο πεδίο υποτιτλοι και επιλέγεις το αρχείο srt και πατάς convert και σου φτιάχνει αρχείο με την ταινια και απο πάνω τους υποτιτλους. Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ το Any Video Converter.
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Κατ αρχάς πρέπει να μας πεις που θέλεις να κάνεις την αναπαραγωγή. Για avi δες το avi recomp. Αν η συσκευή υποστηρίζει divx (θα το γράφει επάνω) δες το aviaddxsubs που δεν κάνει επανακωδικοποίηση και είναι ταχύτατο, Για γενικότερες μετατροπές δες το freemake. Αν το θέλεις για απλά dvd players δες το δωρεάν DVD Flick ή το εμπορικό ConvertXtoDVD. Αν θέλεις να κάνεις αναπαραγωγή σε υπολογιστή δεν χρειάζεται μετατροπή αλλά ένα καλό media player όπως το mpc-hc ή το kmplayer ή το διαδεδομένο vlc.
iMarilina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Α, σημείωση, και σε media players όπως το Apple TV δε θες τίποτα, απλά στις επιλογές μπορείς να βάλεις να φαίνονται και οι υποτιτλοι (εφόσον τους έχεις στον ίδιο φάκελο και με το ίδιο όνομα κλπ όπως είπαμε)
PsyGreg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αν το θέλεις για απλά dvd players δες το δωρεάν DVD Flick ή το εμπορικό ConvertXtoDVD. αυτό θέλω, thnx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα