Chrisl7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Καλήσπερα στην παρέα! Σε 1,5 μήνα έρχεται συγγενής απο αμερικη θα ήθελα να ξέρω αν μου φέρει λαπτοπ dell η toshiba αγοράσμενα απο την εκει αντιπροσωπεία τι παίζει με την εγγύηση στην ελλαδα; Θέλω να πάρω το πακέτο 3 χρονια +190$ η να το πάρω με το 1 που δίνει στην αμερικη και μετα αγοράζω απο ελλαδα για 3; Ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
kostastnt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Όλες οι εταιρείες έχουν 1 χρόνο worldwide warranty.. Το πακέτο επέκτασης δεν ξέρω αν θα σε καλύπτει είτε από Ελλάδα είτε από Αμερική.. Για Ελλάδα ζητάνε και απόδειξη καταστήματος που το αγόρασες.. Ψάξε τους όρους πολύ καλά, μήπως η αμερικάνικη 3ετής σε καλύπτει worldwide.. Αυτό είναι αρκετά πιθανό να συμβαίνει
xristoforos89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Τα toshiba εχουν διεθνη -συνηθως- εγγυηση. Τα dell αν ειναι αγορασμενα απο Αμερικη, εχουν μονο εγγυηση απο εκει περα, ενω αν ειναι αγορασμενα απο Ευρωπη εχουν εγγυηση σε οποιαδηποτε χωρα της Ευρωπης. 1
Chrisl7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω για την απάντηση! Αποδειξη θα έχω απο την dell η toshiba Αμερικής! Απλα και εκει όπως και το λαπτοπ (500+€ διαφορα) η επέκταση εγγύησης πιο φτηνή αλλα αν έχω θεμα θα την αγοράσω απο ελλαδα γιατι 1 χρόνος δεν είναι τίποτα! Sent from my iPhone using Insomnia
xristoforos89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Η αποδειξη αγορας δεν παιζει και τοσο ρολο μιας και, πλεον, μεσω σηριακου αριθμου βλεπουν μεχρι ποτε εχεις εγγυηση.
Chrisl7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα το toshiba qosmio x875 δεν υσχυει η εγγύηση του για ελλαδα και δεν μπορω απ ότι μου εξήγησαν απο αμερικη να γίνει international κρίμα !! τι πολιτικές είναι αυτές;;;;; Μόνο η dell, Samsung και Alienware ισχύουν η εγγυήσεις αν και στα 2 τελευταία μόνο 1 χρόνο! Κρίμα γιατι οι τιμές είναι 30-50% φθηνότερα! Αλλα αν σου πάθει κάτι κλαφτα! δεν ξέρω βέβαια αν μπορείς να το στείλεις αμερικη να το φτιάξουν τα έξοδα και τελωνεία και τετοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα