linkin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα παιδες. Εχω ενα λαπτοπακι που απο κατω εχει στικερ με γνησιο serial number για Win 7. Ωστοσο,δεν εχω καπου το γνησιο dvd και θελω να του κανω φορματ γιατι εχει Win 8. Τι παιζει σε αυτη την περιπτωση? Mπορω να βρω απο τον θειο την ιδια εκδοση λειτουργικου και απλα να χρησιμοποιησω το key που ειναι στην κατω μερια του λαπτοπ? Υπαρχει καμια ιδιαιτεροτητα,κατι που να χρειαζεται προσοχη?
kostastnt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Bάζεις από τον θείο ίδια έκδοση και το ενεργοποιείς με το κλειδί σου.. Στην χειρότερη θα χρειαστεί να κάνεις phone-activation με αυτόματο τηλεφωνητή στην microsoft αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα.. 1
linkin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Bάζεις από τον θείο ίδια έκδοση και το ενεργοποιείς με το κλειδί σου.. Στην χειρότερη θα χρειαστεί να κάνεις phone-activation με αυτόματο τηλεφωνητή στην microsoft αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα.. Eιναι σιγουρο αυτο φιλε μου?Απλα ξαναρωταω γιατι κανοντας λιγη ερευνα στο νετ πριν ποσταρω,υπαρχουν διαφορετικες αποψεις. Καποιοι λενε πως αμα βαλεις την ιδια εκδοση απο τον θειο με το γνησιο serial key θα παιξει κανονικα( οπως λες εσυ),ενω καποιοι αλλοι πως πρεπει να βρεις γνησιο ΟΕΜ cd απο την ιδια εταιρια για να το δεχθει το serial key.
magdalhnh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 http://en.community.dell.com/support-forums/software-os/w/microsoft_os/3316.2-1-microsoft-windows-7-official-iso-download-links-digital-river.aspx Κατέβασε την έκδοση σου, απο το παραπάνω link. Μην σε μπερδεύει που γράφει dell. Μετά, θα χρειαστεί να κάνεις, phone-activation με αυτόματο τηλεφωνητή στην microsoft όπως είπε και ο kostastnt. Εκδοση στα Ελληνικά όμως δεν υπάρχει. Θα βάλεις την Αγγλική. 1
TheELF Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Eιναι σιγουρο αυτο φιλε μου?Απλα ξαναρωταω γιατι κανοντας λιγη ερευνα στο νετ πριν ποσταρω,υπαρχουν διαφορετικες αποψεις. Καποιοι λενε πως αμα βαλεις την ιδια εκδοση απο τον θειο με το γνησιο serial key θα παιξει κανονικα( οπως λες εσυ),ενω καποιοι αλλοι πως πρεπει να βρεις γνησιο ΟΕΜ cd απο την ιδια εταιρια για να το δεχθει το serial key. Εξαρτάτε από το τι κλειδί έχεις, αν έχεις oem κλειδί πρέπει να βρεις και oem έκδοση...εδώ είναι που κολλάει το «ίδια έκδοση» . 1
kostastnt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 oem ξεoem μια χαρά θα παίξει ότι κι αν βάλεις.. αρκεί να είναι ίδια τα bit της άδειας (32-64) και η εκδοση (starter,pro,ultimate κτλ..).. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα