Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα σε ολους.... απο περσι τον αυγουστο ειχα αγορασει το Acer Aspire One 722 σημερα που πηγα να τον ανοιξω δεν ανοιγε!? εβγαζε το logo της acer και μετα τιποτα... me βγαζεi στην οθονη κατι παρασιτα kαι κανει συνεχως restart πηγα να το κανω format απο usb με windows XP αλλα δεν μου εδειχνε να επιλεξω σκληρο δισκο... δοκιμαζω τον σκληρο και στο PC και παλι δεν εκανε boot... αρα ειναι κατι με τον σκληρο εε?? να αγορασω καινουριο??? πιο προτινεται μεχρι 70 ευρω περιπου?? ειναι καλος Site: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-hardware/hdd-ssd-skliroi-diskoi/Western-Digital-Scorpio-Black-WD5000BPKT-500GB-HDD-2-5-16MB-7200rpm-SATA-3-Gb-s.htm">αυτος ? παραθεση ο σκληρος δισκος του λαπτοπ ηταν Seagate ουστ!
άδικος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δε φταίει ο δίσκος που δεν τον βλέπουν τα xp για το νέο setup. Απλά δεν έχουν drivers για sata δίσκους για να τον εντοπίσουν. Όπως επίσης δε φταίει πάλι ο δίσκος που δεν εκκινεί την εγκατάσταση του σε άλλο υπολογιστή. Λογικό είναι αυτό. Αν θέλεις να τον ελέγξεις βάλτον σ' εκείνο το pc πάλι, μπες κανονικά στο λειτουργικό του και έλεγξε τον από εκεί με το hdsentinel. ...ο σκληρος δισκος του λαπτοπ ηταν Seagate ουστ! ουστ εσύ κι ο Προύστ!
TheELF Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα σε ολους.... απο περσι τον αυγουστο ειχα αγορασει το Acer Aspire One 722 σημερα που πηγα να τον ανοιξω δεν ανοιγε!? εβγαζε το logo της acer και μετα τιποτα... me βγαζεi στην οθονη κατι παρασιτα kαι κανει συνεχως restart Αυτό επίσης δείχνει πρόβλημα στην κάρτα γραφικών.μπορεί να είσαι τυχερός και να είναι πρόβλημα driver αλλά εγώ στην θέση σου θα ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για νέο Η/Υ.
washcloud Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 ...ουστ ρε άδικε γιατί ο Προυστ; Ήτανε μήπως πουστ...; Έλφη, με πρόβλημα στην GPU (artifacts are a fact), δε νομίζεις ότι είναι τραβηγμένο το..."καινούριο υπολογιστή"; Ο οποιοσδήποτε τεχνικός (...με εισαγωγικά ή χωρίς...) θα μπορούσε να του την "ψήσει" φθηνούτσικα (και δη στις μέρες μας)...Νοτ; Mastouris, δεν ξέρω τί λέει ο άδικος για τον Προυστ - μια φορά πάντως έχει δίκιο για τον SATA disk controller driver που ΔΕΝ έχει η έκδοση των ΧΡ που χρησιμοποίησες (η μανίσια λογικά). Ο δίσκος δηλαδή, δεν φταίει (...ιδανικός πάντως αυτός που διάλεξες για να αντικαταστήσεις τον παλιό). Εναλλακτικές : ή βρίσκεις μία με "embedded SATA drivers", ή φτιάχνεις μία χειροποίητη χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα nLite. Ή βάζεις Seven ξερωγώ.
άδικος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Καλά τώρα τα "παράσιτα" δεν λένε τπτ αν δεν γίνει πιο συγκεκριμένος. Ας δει την υγεία του δίσκου, ας περάσει τη νέα εγκατάσταση αν γίνεται και βλέπουμε επί τω έργω αν έχει άλλο πρόβλημα. btw δεν έχω κάτι με τον συγγραφέα Επίσης μπορεί να δει και την εναλλακτική του ide compatibility (στο bios το βρίσκεις αυτό φιλαράκι) για να μη παιδεύεται αν δε θέλει να βάλει ούτε τα ξερωγ... τα seven.
washcloud Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 ...βασικά παίζει όλοι να τον παίζουμε : απο περσι τον αυγουστο ειχα αγορασει το Acer Aspire
άδικος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 looool Took me μισό λεπτό να καταλάβω που είναι η παγίδα-what are we missing here... Ok, είναι official, τον μπαίζουμε, αλλιώς φταίει η ώρα. Ας ρωτήσει ο ts όταν επανέλθει... εδώ είμαστε
deesnider Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 btw δεν έχω κάτι με τον συγγραφέα ...τερματοφύλακας δεν ήταν αυτός, ρε 'συ; Τι «συγγραφέας» λες και με μπερδεύεις;
washcloud Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 ...η κουφάλα ο Dee θέλει να μας δείξει ότι είναι ΑΚΟΜΑ πιο γαμάτος : αυτός ξέρει ΚΑΙ τερματοφύλακα Προυστ :ρ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 ε βρεεε το μαμησατε το θεμα ειχατε δικιο ...τελικα δεν εφταιγε ο σκληρος.... περασα τα 8 σε στικακι και εκανα repair... ανοιξε κανονικα... πηρα τα αρχεια που ειθελα και το εκανα φορματ... ολα δουλέυουν ρολοι!!!
washcloud Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 ...γενικά πάντως αδερφέ, και ΛΟΓΙΚΑ σπήκινγκ, έχεις εγγύηση για το λάπτοπ για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέχρι τον Αύγουστο... Όχι; Αν ναι όμως, θα έπρεπε να το πας κατευθείαν εκεί απ' όπου το αγόρασες... (...εκτός κι αν το πήρες από χέρι, από πόδι, από μασχάλη κτλ...)
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 ...γενικά πάντως αδερφέ, και ΛΟΓΙΚΑ σπήκινγκ, έχεις εγγύηση για το λάπτοπ για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέχρι τον Αύγουστο... Όχι; Αν ναι όμως, θα έπρεπε να το πας κατευθείαν εκεί απ' όπου το αγόρασες... (...εκτός κι αν το πήρες από χέρι, από πόδι, από μασχάλη κτλ...) 1 χρονο πρεπει να ειναι η εγγυηση ... αλλα το προβλημα ειναι πως το αγορασα απο το ιντερνετ συγκεκριμενα απο το specia price... νομιζω το μονο καταστημα που εχουν ειναι στο Ηρακλειο Κρητης
άδικος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό που λέει ο Ινδιάνος συμφορουμίτης. Το σημαντικό που βγαίνει από την ιστορία είναι να'χουμε το νου μας στη εγγύηση πριν βάλουμε χέρι. Δε λέμε βέβαια για ψύλλου πήδημα.
washcloud Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ινδιάνος είναι το άβατάρ μου - εγώ Ξανθιώτης είμαι. Ουγκ. ...εεε άφεριμ, θέλω να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα