kukukali Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Ενημερωτικα ...δεν ειναι το μοντελο με το wifi , εχει τη διπλασια τιμη http://www.skroutz.gr/s/263838/HP-Officejet-4500-Wireless-All-in-One.html Για παραλαβη και πληρωμη στο καταστημα δεν το εχω βρει,υπαρχει??? Παντως ενα review στο skroutz που εχει για το μοντελο με το wifi δεν λεει και τα καλυτερα http://www.skroutz.gr/s/263838/HP-Officejet-4500-Wireless-All-in-One.html#reviews
lmag Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Απο το σιτε τους αν το παρεις παει στα 63.99 δεν εχει να βαλεις επιλογη παραλαβη απο το καταστημα?Δεν εχει πληρωμη κατα την παραδοση στο καταστημα...Τον παραγγηλα τελος!!!!Εψαχνα καιρο κατι τετοιο απο τοτε που εχασα τον cannon στα black fridays!!!! marialesvos εχει και δυνατοτητα παραλαβής απο το καταστημα χωρις χρεωση, αλλα ΟΧΙ πληρωμη σ'αυτο.
marialesvos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 marialesvos εχει και δυνατοτητα παραλαβής απο το καταστημα χωρις χρεωση, αλλα ΟΧΙ πληρωμη σ'αυτο. Το βρηκα οκ τον παραγγειλα εβαλα σαν τροπο πληρωμης καταθεση σε τραπεζα αλλα απο οτι βλεπω δεν εχει wifi οποτε μαλλον δεν θα τον τιμησω!!!!Ας σβυσει το παιδι που ανοιξε το θεμα πως ειναι ασυρματος...Και μονο κ μονο γιαυτο δεν ειναι καν προσφορα...
duende Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 δε ξερω, με τοσες αρνητικες κριτικες (οι μισες σχεδον 1 στα 5..) http://www.amazon.com/HP-Officejet-4500-CB867A-B1H/product-reviews/B0036TGGJ6/ref=cm_cr_dp_qt_hist_one?ie=UTF8&filterBy=addOneStar&showViewpoints=0 θα το σκεφτομουν πολυ, εστω και για 49 ευρω
Aias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 http://www.mediamarkt.gr/mcs/shop/top10.html περα απο τον εκτυπωτη εχει και καποιες ακομα προσφορες
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ακουστε το αμαζον ..εννοώ τις κριτικές..Προσωπικά δεν θα το αγόραζα με τόσο αρνητικό ντόρο που γινεται..δεν εχω να προσθέσω κάτι άλλο
gk13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Σύνολο εξόδων αποστολής: € 14,99. Στην Αμερική θα το στείλουν; Στην Ka 1
giorginho Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Συγνωμη αλλα Wi-Fi δεν εχει????? αλλα απο οτι βλεπω δεν εχει wifi οποτε μαλλον δεν θα τον τιμησω!!!!Ας σβυσει το παιδι που ανοιξε το θεμα πως ειναι ασυρματος...Και μονο κ μονο γιαυτο δεν ειναι καν προσφορα... Ο άνθρωπος δεν είπε οτι "είναι ασύρματος" ο εκτυπωτής... Είπε οτι συνδέεται στο ρουτερ (ενσύρματα) το οποίο ρουτερ κατα 95% θα έχει κεραία Wi-Fi οποτε μπορείς να εκτυπώσεις χωρίς να εχεις το μηχάνημα συνδεδεμένο με τον υπολογιστη. (Κάτι το οποίο γίνεται φυσικά και με 'ενσύρματο' δίκτυο.)
keysmith Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 θα έλεγα δώστε κάτι παραπάνω για laser, δεν αξίζουν τα μελάνια. Αν δεν τα χρησιμοποιείς ξεραίνονται, αν και τα συγκεκριμένα έχουν τις κεφαλές πάνω οπότε μικρό το κακό. Τα συγκεκριμένα με λιγο νερό σκούπισμα φτιάχνουν πάλι. όμως παραμένει μελάνι (μπλιαχ). Το έχω δουλέψει το εν λογω (ή παρόμοιο) μηχάνημα (ως fax), ο feeder δεν είναι πολύ αξιόπιστος (θέλει το χαρτί μετά από κάποιο καιρό λιγο σπρώξιμο). Επίσης η τροφοδοσία χαρτιού μπορεί να είναι ένα θέμα από ότι θυμάμαι.. Δεν λέω είναι κακή προσφορά, αλλα με 130€ (τριπλά) προσωπικά θα επέλεγα έαν b/w samsung laiser. (νομίζω αξίζει την διαφορά υπάρχει με 150€ και με wifi/fax)
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 θα έλεγα δώστε κάτι παραπάνω για laser, δεν αξίζουν τα μελάνια. Αν δεν τα χρησιμοποιείς ξεραίνονται, αν και τα συγκεκριμένα έχουν τις κεφαλές πάνω οπότε μικρό το κακό. Τα συγκεκριμένα με λιγο νερό σκούπισμα φτιάχνουν πάλι. όμως παραμένει μελάνι (μπλιαχ). Το έχω δουλέψει το εν λογω (ή παρόμοιο) μηχάνημα (ως fax), ο feeder δεν είναι πολύ αξιόπιστος (θέλει το χαρτί μετά από κάποιο καιρό λιγο σπρώξιμο). Επίσης η τροφοδοσία χαρτιού μπορεί να είναι ένα θέμα από ότι θυμάμαι.. Δεν λέω είναι κακή προσφορά, αλλα με 130€ (τριπλά) προσωπικά θα επέλεγα έαν b/w samsung laiser. (νομίζω αξίζει την διαφορά υπάρχει με 150€ και με wifi/fax) Ναι αλλα οι αναλύσεις εκτύπωσης και σκαρταρίσματος ειναι πολυ χαμηλές δε ξερω, με τοσες αρνητικες κριτικες (οι μισες σχεδον 1 στα 5..) http://www.amazon.com/HP-Officejet-4500-CB867A-B1H/product-reviews/B0036TGGJ6/ref=cm_cr_dp_qt_hist_one?ie=UTF8&filterBy=addOneStar&showViewpoints=0 θα το σκεφτομουν πολυ, εστω και για 49 ευρω Αυτο μου έκοψε τα πόδια, τι να πω κρίμα
leon00 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 τον εχω κανα τετραμηνο πηρα συμβατο μελανι απο το πλαισιο που μου εβγαλε καποια στιγμη προβλημα αλλα το πηγα πισω στο πλαισιο και μου εδωσαν αλλο γενικα χρησιμοποιω hp εκτυπωτες απο παλια γιατι η κεφαλη ειναι στο μελανι και οχι στο μηχανημα ενα θεμα που εχω ειναι οτι δεν συνεργαζεται καλα με τον υπολογιστη με αποτελεσμα τα φαξ να μην τα αποθηκευει και στον υπολογιστη ολες τις φορες (παρολα τα updates και τις ρυθμισεις που εχω αλλαξει) κατα τα αλλα σε αυτη την τιμη τη θεωρω προσφορα
darksoho33 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 εγω τον εχω εναν χρονο και λειτουργει αψογα. τον ειχα παρει απο το πλαισιο 45ευρω που τον ειχε προσφορα
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά το πήρα χθες από Multirama στα €72... Tο αγοραζεις απο ΜΜ και οπως το παιρνεις, το κανεις επιστροφη στο ΜΔ, υπαναχωρηση με επιστροφη χρηματων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα