zoranb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 1. πως φτιάχνονται οι εφαρμογές που βλέπουμε στα smartphones, με τι προγράμματα? 2. πρέπει να γνωρίζει κανείς κάποια γλώσσα και ποιά; 3. πως τεστάει κανείς τις εφαρμογές που φτιάχνει για το iOS που η Apple το έχει κλειδωμένο για να βάζεις ότι εφαρμογή θες; ή κάνω λάθος;
iMarilina Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ μεγάλο κεφάλαιο ειναι αυτό, και εξαρτάται και τις εφαρμογές (εννοώ για ποιο λογισμικό λέμε, πόσο πολύπλοκες ειναι κλπ). Ενα ενδιαφέρον σάιτ στο οποίο έφτιαξα μια web app για το μπλογκ μου, την οποία το σάιτ μου δίνει δυνατότητα να την ανεβάσω στο app store, android market κλπ επι πληρωμή φυσικά είναι το mobileconduit. Ρίξε μια ματιά. Sent from my iPhone using Insomnia 1
zoranb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Thanx iMarillina, ένα ακόμα ερώτημα, υπάρχει τρόπος να τεστάρεις δοκιμάσεις την εφαρμογή σου πριν την ανεβάσεις επίσημα στο App store; Πάντα μιλάω για εφαρμογές για το iPhone
iMarilina Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 <p>Thanx iMarillina, ένα ακόμα ερώτημα, υπάρχει τρόπος να τεστάρεις δοκιμάσεις την εφαρμογή σου πριν την ανεβάσεις επίσημα στο App store; Πάντα μιλάω για εφαρμογές για το iPhone</p> KoΙτα δεν ειμαι σιγουρη ακριβως ποια ειναι η διαδικασια, αλλα εχω δυο φιλους developer και ειμαι beta tester, και εχω εγκαταστησει μια εφαρμογη που λεγεται testflight app και εχω κανει register τη συσκευη μου μεσω εκεινων και κατεβαζω απο κει τις νεες εκδοσεις της εφαρμογης για να τις τεσταρω. Μαλλον τις ανεβαζουν εκει καπως Sent from my iPad using Insomnia 1
zoranb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 τεστάρισμα σε υπολογιστή γίνεται και όχι στο smartphone?
iMarilina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό δεν το ξέρω<br><br> Υπόψην ότι θες περιβάλλον Mac OS X για σχεδιασμό εφαρμογής. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα