TOLIS76 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, Μετά από ώρες άκαρπων προσπαθειών αποφάσισα να ζητήσωβοήθεια αναφορικά με το παρακάτω: Έχω ένα fujitsu amilo pi 3560 με ενσωματωμένο bluetooth v2.1+ EDR (όπως ακριβώς αναφέρεται στο εγχερίδιο χρήσης)λειτουργικό Windows 7 service pack 1 64-bit. Στις σχετικέςρυθμίσεις του bluetooth είναι επιλεγμένα α.Να επιτρέπεται σε συσκευές bluetooth να εντοπίσουν αυτόν τον υπολογιστή β.Να επιτρέπεται σε συσκευές bluetooth να συνδέονται σε αυτόν τον υπολογιστή Στις υπηρεσίες: Η υπηρεσία Bluetooth Service έχει ξεκινήσει τύπος εκκίνησης αυτόματος C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btwdins.exe Ενώ και η Υπηρεσία υποστήριξης Bluetooth έχει ξεκινήσει τύπος εκκίνησηςαυτόματος C:\Windows\system32\svchost.exe -k bthsvcs Ενεργοποιώ στο Sony Ericsson j10i2 κινητό μου το bluetooth και τσεκάρω την επιλογήανιχνεύσιμο. Μέχρι εδώ όλα καλά: Το κινητό μου εντοπίζει το laptop,επιχειρώντας όμως προσθήκη συσκευής παράγει έναν 6ψήφιο κωδικό ρωτώνταςταυτόχρονα εαν συμπίπτει με τον κωδικό πρόσβασης στο laptop.Στο laptop, όμως,δεν βλέπω ανάλογη ένδειξη κωδικού με αποτέλεσμα η προσθήκη να μην είναιεφικτή. Εαν δοκιμάσω αντίστροφα με έναρξη από το laptop μέσω της σχετικήςεπιλογής του "Προσθήκη μιας συσκευής bluetooth" το κινητό μου δενεντοπίζεται καθόλου. Ενώ για παράδειγμα εντοπίζει την samsung smart tvστην οποία έχω βάλει έναν προσαρμογέα, που σημαίνει ότι δεν έχειπρόβλημα! Καμία ιδέα? Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα