spyros2000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Αγαπητοί καλησπέρα σας, Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Έχω το router 3COM CRWE754G72-B και θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί να μετατραπεί με κάποιο firmware update σε repeter ή access point. Σκοπός μου είναι να μπορώ να αναμεταδώσω ένα ασθενές σήμα wifi από την βεράντα του σπιτιού σε όλο το σπίτι. Ευχαριστώ,
rfc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο ειναι πολυ παλιο... που το βρηκες? Εγω εχω ενα ακομη παλιοτερο απο αυτο (bricked). ΑΡ μονο μπορεις να το κανεις αν το συνδεσεις με καλωδιο στο ηδη υπαρχων ρουτερ σου.
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 αν θες να αναμεταδωσεις ενα σημα ασυρματα οχι δεν μπορεις να το κανεις εκτος αν υποστηριζουν και τα 2 wds και παλι πολυ δυσκολα.αν θες απλανα αναμεταδωσεις με καλωδιο τοτε δινεις στο 3com μια ip στο ιδιο δικτυο με το adsl το ρουτερ σου του κλεινεις τον dhcp και τα συνδεεις.μετα του φτιαχνεις το ασυρματο.δεν χρειαζεται να πειραξεις τιποτε αλλο σε σχεση με username/password πρωτοκολλα κτλ.απλα στο ιδιο δικτυο ip,κλεισιμο dhcp και φτιαχνεις το wireless
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα