TheBoyFromSalina Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Ψάχνω 2 κομμάτια που σημάδεψαν (λεμε τωρα) την ελληνικη μουσικη σκηνη στα τελη του περασμενου αιωνα Σάννυ Μπαλτζή & Santa fila - Αυλή ψυχιατρείου MLV - Μοναχικές καρδιές [ήταν το 1ο της νομιζω] οποιος μπορει να βοηθησει ας απαντησει η ας στειλει pm thanx
Cristina Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Ah, το 1ο το ψάχνω κι εγώ, χρόνια τώρα... Δεν υπάρχει ούτε σε όσα δισκοπωλεία είχα κοτάξει...
Burner Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 το χω το cd και το τραγούδι αυτό Σάννυ Μπαλτζή & Santa fila - Αυλή ψυχιατρείου δώστε μου προθεσμία 1-2 μέρες να το ξετρυπώσω απο την δισκοθήκη !
TheBoyFromSalina Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Burner! kremomaste apo ti... diskothiki sou!!
Burner Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Sorry παιδιά δεν σας ξέχασα απλώς συνέβηκε ένα πολύ άσχημο γεγονός και έπρεπε να φύγω εκτός Αθήνας. Το Τραγούδι το έχω ανεβάσει και σας στέλνω και p.m.(ekkli,Cristina & TheBoyFromSalina) για να μπορέσετε να το κατεβάσετε. όποιος άλλος θέλει να το κατεβάσει ας στήλει p.m. για να του που απο που μπορεί να το κατεβάσει, μιας και ο server δεν έιναι δικός μου δεν μπορώ να τον δημοσιεύσω. Καλή Ακρόαση !!!!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Polla thanx sto filo Burner to rippare kai sta 160 - thanx ti wraio kommati pou einai.... ti Maria-Louisa Vasilopoulou kaneis?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 na rwtisw kai kati gia tin avli psyxiatreiou... sti defteri strofi, meta to stixo "giatroi kai napoleontes", ti leei? espaga kai tote to kefali mou alla den katalavainw ti leei :?
Burner Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 na rwtisw kai kati gia tin avli psyxiatreiou...sti defteri strofi' date=' meta to stixo "giatroi kai napoleontes", ti leei? espaga kai tote to kefali mou alla den katalavainw ti leei :?[/quote'] Δικοί σου οι στιχοί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.