Yiorgos07 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα!! Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα, να συνδέσεις με hdmi 2 κινητά με android πχ σε τηλεόραση και 2 άτομα,με μία συσκευή ο καθένας, να παίξουν co-op / multiplayer games. Ακόμα, αν αυτό είναι εφικτό, δουλεύει αν η μία συσκευή είναι tablet android; ή πρέπει και οι δυο συσκευές όχι μόνο να είναι smartphones αλλά και όμοιου τύπου, δλδ και τα 2 sony s πχ.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δύσκολα σε κόβω. Δεν το έχω ξανακούσει να γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Oυτε εγω εχω ακουσει κατι τετοιο ξανα, αλλα φανταζομαι πως αν ειναι εφικτο θα εχει να κανει με την τηλεοραση περισσοτερο παρα με τις συσκευες. Λ.χ η παλια μου τηλεοραση ειχε εναν τροπο να χωριζει την οθονη στα 2 για να παρακολουθει κανεις 2 διαφορετικα καναλια (go figure). Οποτε ισως να γινεται κατι τετοιο αν η τηλεοραση υποστηριζει ταυτοχρονη προβολη δυο εισοδων HDMI. Μετα απλα παιζεις multiplayer (το οποιο εξαρταται απο το παιχνιδι) οπως θα επαιζες over wifi ή bluetooth. Αλλα ναι, δε φαινεται να ειναι κατι που να γινεται "ετσι απλα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα