Προς το περιεχόμενο

Tι καρτα γραφικων με ~300 ευρω?

kirimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με καρτες γραφικων και εχω χασει ελαφρως την μπαλλα για πειτε μου τι καρτα γραφικων να κοιταξω με 300 περιπου ευρω?

Για να γινω ποιο συγκεκριμενος κατα προτιμηση να εχουν DVI και υποστηριξη για DirectX 9, εεε και 128ΜΒ μνημη (ζηταω πολλα?). Επισης κατι Albatron που εχει φερει το ΠΛΑΙΣΙΟ, τι λενε? Ειναι καλες η τιποτα τις κακιας της ωρας?

Thanx in advance 8)

Δημοσ.

9700PRO-9500PRO-9600PRO-FX5600-TI4800

σύμφωνα με αυτά που γράφεις οτί ζητάς.

Η 9500PRO μάλλον δεν υπάρχει σε ράφι πλέον.

Για την 5600 ψάξε (περίμενε) έκδοση με νέο πυρήνα.

Η 9700PRO είναι πιο τσιμπιμένη απο τις υπόλοιπες αλλά και αρκετά πιο γρήγορη.

H 9600PRO τρώει τρελά OC.

Η 4800 είναι "σίγουρο χαρτί" αλλά είναι DX8 οπότε μπορεί να υπολείπεται σε καλούδια (και σε IQ μόνο στα ερχόμενα games).

Δημοσ.

Ωραιος.... λοιπον εγω ειχα στο μυαλο μου κατι σε 9600 και FX5600... μεσες καρτες πιστευω. Προσεξα την ALBATRON FX5600XP TURBO να πω την αληθεια που εχει 230 χωρις ΦΠΑ... Απο ΑΤΙ ακομα δεν βρηκα την 9600 απο καποιον vendor που να μου γεμιζει το ματι... ειχε κατι Powercolor, αλλα δεν ξερω τι παιζει οποτε...

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην ειναι οι καρτες του στυλ GeForce MX... δηλαδη αγρια κομμενες σε βασικα μερη...

Δημοσ.

filaraki an se endiaferei thn perasmenh eydomada phra radeon 9600 pro (me s-video kai dvi) ths gyga-byte an se endiaferei mpes sto http://www.msystems.gr

eimai apolyta eikanopoihmenos me thn kartoyla (apo o/c : default 400 core 2x300 ram o/c: 570 core kai 2x333 ram (den ei8ela na piesw thn ram) pantos apo games den moy xriazete se kanena pros to paron to o/c apo analyseis paizw ta games apo 1024 x 768 32 bit kai panw.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...