Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω ενα προβλημα με ενα 2ο υπολογιστη που εχω , του πατερα μου βασικα. παταω το on\off , ακουγονται ολα πως λειτουργουν , αναβουν τα λαμπακια στον υπολογιστη αλλα τιποτα. στην ουονη δεν δειχνει τιποτα , ουτε καν μπουταρει. ειχα μια υποψια μηπως ο σκληρος του καηκε μιας και ειναι δεκαετιας σχεδον ολο το συστημα ετσι τον εβαλα στο δικο μου πισι αλλα ο δισκος λειτουργει κανονικα. δοκιμασα να μπουταρω απο το δικο μου πισι με αυτον το δισκο αλλα ματαιος κοπος , ουτε κανονικα μπουταρει ουτε και σε ασφαλη λειτουργια. τι μπορει να φταει ?  το εν λογο πισι εχει xp αν βοηθαει , εναν ιντελ ατομ αν δεν κανω λαθος και καμια 256αρια μνημη.

Δημοσ.

Αποσυνδεσε ολα τα περιττα δλδ σκληρο οπτικα μεσα μοντεμ κλπ και ασε τα βασικα πανω! Αν παλι δεν κανει μπουτ τοτε ξεκινα με μνημες...δοκιμασε τις σε ολα τα σλοτ μια μια εναλλαξ. Μετα δοκιμαζεις και καρτα γραφικων. Και βλεπουμε..

Υ.Γ Ακους καποιο μπιπ;

Δημοσ.

δεν εχει σχεδον τιποτα πανω ! ενας σκληρος , ποντικι πληκτρολογιο μονο. οχι δεν κανει μπιπ ανοιγει , αναβουν σταθερα και τα 2 λαμπακια που εχει στο κουτι ( ενω το ενα θα επρεπε απλα να αναβοσβηνει που κ που ) και αυτο ειναι ολο. καρτα γραφικων εχει on board . μνημη 1 ολη κ ολη , την εβαλα και σε αλλη υποδοχη τιποτα. εβγαλα και την μπαταρια της μητρικης που διαβασα καπου αλλου σαν λυση , παλι τπτ..

Δημοσ.

<p>δεν εχει σχεδον τιποτα πανω ! ενας σκληρος , ποντικι πληκτρολογιο μονο. οχι δεν κανει μπιπ ανοιγει , αναβουν σταθερα και τα 2 λαμπακια που εχει στο κουτι ( ενω το ενα θα επρεπε απλα να αναβοσβηνει που κ που ) και αυτο ειναι ολο. καρτα γραφικων εχει on board . μνημη 1 ολη κ ολη , την εβαλα και σε αλλη υποδοχη τιποτα. εβγαλα και την μπαταρια της μητρικης που διαβασα καπου αλλου σαν λυση , παλι τπτ..</p>

Αν εχεις καμια περισσευουμενη μπαταρια για αλλαξε την πανω στην μητρικη.2032 ειναι το μοντελο νομιζω.

• Like 1
Δημοσ.

ναι αυτο ειναι cr2032! δεν πιστευω να φταιει αυτη παντος αφου δουλευει και χωρις μπαταρια κανονικα.Δεν χανει τιποτα να το δοκιμασει ομως

Δημοσ.

να ρωτησω κατι , μιας και μου ειναι λιγο δυσκολο να δοκιμασω αλλη καρτα γραφικων. εβγαλα τον σκληρο και τον εβαλα σε αλλο υπολογιστη . δοκιμασα να κανω μπουτ και δεν κανει ουτε κανονικα ουτε σε ασφαλη λειτουργια. αρα μηπως το προβλημα δεν ειναι υλικου αλλα καποιο θεμα με τα windows? αφου στο δικο μου πισι ολα λειτουργουν κανονικα , αρα θα πρεπε να μπουταρει αν ηταν θεμα μνημης η καρτας.

να ρωτησω κατι , μιας και μου ειναι λιγο δυσκολο να δοκιμασω αλλη καρτα γραφικων. εβγαλα τον σκληρο και τον εβαλα σε αλλο υπολογιστη . δοκιμασα να κανω μπουτ και δεν κανει ουτε κανονικα ουτε σε ασφαλη λειτουργια. αρα μηπως το προβλημα δεν ειναι υλικου αλλα καποιο θεμα με τα windows? αφου στο δικο μου πισι ολα λειτουργουν κανονικα , αρα θα πρεπε να μπουταρει αν ηταν θεμα μνημης η καρτας.

εν το μεταξυ αφου βαζω τον σκληρο σε αλλο πισι τον αναγνωριζει κανονικα , βλεπω ολα τα αρχεια , εκανα και εναν ελεγχο για τυχον σφαλματα , ολα οκ.

Δημοσ.

Τον σκληρο σου δεν μπορεις να τον βαλεις σε αλλο υπολογιστη και να μπουταρεις, επειδη εχεις χρ μαλλον! στα 7 γινεται!

Δημοσ.

Στον προβληματικό δίσκο έχω xp. Στο άλλο πισί έχω 7. Αλλά τι σχέση έχει αυτό εφόσον πριν καν κανω μπουτ του δίνω με f12 να μην μπουταρει από τον δικο μου αλλά από τον άλλο δίσκο?

Δημοσ.

κοιτα να δεις, τα xp δεν μπουταρουνε αν το πισι που βαλεις τον δισκο που τα περιεχει δεν ειναι το ιδιο με το προηγουμενο!βασικα η μητρικη να ειναι ιδια με την προηγουμενη!

Επισης το προβλημα σου κανει "μπαμ" οτι δεν οφειλετε σε δισκο btw!

Δημοσ.

Ναι φιλε μου δοκιμαζεις καρτα γραφικων! Μου εχει τυχει σε πισι με τα ιδια συμπτωματα να φταιει ειτε ραμ ειτε καρτα γραφ.ειτε μητρικη!

Δημοσ.

"ΣΥΝΗΘΩΣ" όταν ανοίγει το PC αλλά δεν παίρνεις εικόνα και δεν ακούγεται και κάποιος ήχος από το PC speaker, είναι είτε PSU είτε Motherboard. Τα άλλα τρία RAM-CPU-VGA "βαράνε".

Προϋπόθεση φυσικά να υπάρχει Speaker...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...