SupahNinja Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια, Ξερω οτι εδω δεν ειναι η σελιδα του πλαισιου αλλα μιας και εκλεισε ειπα να γραφτω εδω για να σας ρωτησω για ενα θεμα που εχω με το λαπτοπ μου μηπως μπορεσετε να με διαφωτισετε εσεις. Για να μην πολυλωγω, το λαπτοπ μου (Turbo-X Hi3-450 2VR) εχει ενα θεμα με τις θυρες USB. Οτι συνδεσω θα το πεταξει σε τυχαιο χρονο και θα το ξανασυνδεσει μεσα σε ενα δευτερο παλι. Αυτο ειναι πολυ ενοχλιτικο οταν παιζω πχ ενα FPS και ειμαι ετοιμος να σκοτωσω καποιον οταν *τσακ* αποσυνδεεται το ποντικι. Νομιζω καταλαβαινετε. Τελος παντων , το λαπτοπ το εχω παει ειδη στο πλαισιο δυο φορες για επισκευη και ειναι κατω απο εγγυηση. Μου το ξαναγυρισαν και τις δυο φορες λεγοντας οτι δεν τους παρουσιασε προβλημα, και το πηγαν μεχρι και στα κεντρικα. Τωρα δεν καταλαβαινω πως δεν παρουσιαζει σε αυτους και παρουσιαζει σε μενα, αλλα τελος παντων. Επειδη την τριτη φορα που θα το ξαναπαω ειμαι σιγουρος πως δεν θα το φτιαξουν και δεν θελω να γινει χαμος, θελω να ρωτησω : Μπορω να ζητησω αποζημιωση η αντικατασταση εφοσον το λαπτοπ ειναι κατω απο εγγυηση? Εχει καποιος απο σας κανει το ιδιο ή εχει παθει το ιδιο προβλημα? Ευχαριστω.
Giorgos09 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καντο μπροστα τους, συν μπορει να φταιει το ποντικι,
SupahNinja Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Καντο μπροστα τους, συν μπορει να φταιει το ποντικι, Δεν ειναι το ποντικι, πιστεψε με, εχω κανει και εγω τις δοκιμες μου. Το κανει με ολα τα ποντικια και πανω κατω ολες τις συσκευες USB. Kαι επισης τους εχω δειξει τι προβλημα εχει, μεχρι και σημειωσεις τους εχω δωσει με τις παρατηρησεις μου. Τωρα το ξαναπηρα μετα απο το τριτο service και μου ειπαν πως αντικατεστησαν την πλακετα ηχου και την πλακετα με τα USB, πραγμα που αμφιβαλλω μιας και ξανακανει το ιδιο. Αυριο θα παω να ζητησω αλλαγη μου φαινεται, εχει ξεφυγει το πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα