Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PC:
Intel 3570
AMD 6870
Ga b75m d3h-BIOS F12
Corsair 8GB 1600Mhz
Corsair CX600
1 HDD 300GB
1 HDD 100GB

έχω ένα πρόβλημα όταν εγκαταστω τα Windows στον 300Gb μου δημιουργεί ένα διαμέρισμα 100Mb και βάζει εκεί το Boot τον windows και επίσης ότι σκληρό δίσκο έχω σινδεμενο δεν τον εμφανίζει εκτός άμα πας μέσα από την εγκατάσταση τον windows και δημιουργήσω εγώ διαμέρισμα.. έχω δοκιμάσει και αλους σκληρούς και κάνει το ίδιο .. επίσης μέσα στο BIOS μου εμφανίζει για boot μονό τον ένα σκληρό δίσκο αυτόν που έχω επιλέξει ως πρώτο... μήπως έχει πρόβλημα η μητρική μου? άμα είναι να την αλαξω έχει εγγύηση

Δημοσ.

Έτσι κάνουν τα παράθυρα, δημιουργούν ενα κρυφό partition 100MB και βάζουν μέσα boot files κλπ. 

Τον άλλον δίσκο που δεν στον δείχνει, τον έχεις κάνει κανονικά φορμάτ και του έχεις δώσει drive letter?

Δημοσ.

επίσης μέσα στο BIOS μου εμφανίζει για boot μονό τον ένα σκληρό δίσκο αυτόν που έχω επιλέξει ως πρώτο...

Αρκετές μητρικές το κάνουν αυτό,αν διαλέξεις άλλον δίσκο σαν πρώτο θα εμφανίσει αυτόν για boot.

Δημοσ.

Μέσα απο τα windows αλλάζεις drive letter

διαχείριση υπολογιστή, επιλέγεις τον δίσκο και δεξί κλικ αλλαγή drive letter

Δημοσ.

επειδή δεν έχω pc να σου κάνω επιτόπου print screen να καταλάβεις που λεώ, περίμενε λίγο να το δει και κάποιος άλλος

Δημοσ.

TheELF μου λες: Αρκετές μητρικές το κάνουν αυτό,αν διαλέξεις άλλον δίσκο σαν πρώτο θα εμφανίσει αυτόν για boot.
ok σωστό αλά ι δικιά μου μητρική δεν το έκανε πριν αυτό ξαφνικά άρχισε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...