SGP Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Αν και δεν έχω φτάσει σε σημείο να κλάψω, έχω δακρύσει άπειρες φορές. Το χειρότερο πρέπει να είναι στο Forest Gump, όποτε βλέπω την καταραμένη ταινία σε πολλά σημεία της συγκινούμε πολύ.
kostas_crete Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 ego exo klapsei alla apo ta gelia sto KUNG POW (Oi matomenes gro8ies tou varate). Poli gelio.Eidika i skini pou spaei i fleva tou apo to sfiksimo.
saxon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 apo lars fon trier: dancer in the dark the idiots (h skhnh pou gyrizei i kopela stous dikous ths einai oti pio dynato exw dei se tainia) apo amerikanies: champ kramer enantion kramer o cowboy tou mesonyxtiou (h skhnh sto telos pou ftanoun sthn florida ...) se aftes tis tainies mporw na pw oti dakrysa... oxi klama me lygmous vevea...
Gary Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 kramer enantion kramer o cowboy tou mesonyxtiou (h skhnh sto telos pou ftanoun sthn florida ...) Σωστός!! Κράμερ εναντίον Κράμερ και Καουμπόι του μεσονυκτίου Αξεπέραστα !!
mrFrodo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 klama alla me lygmous.... -Billy Elliot (bgainontas apo to cinema oi italoi mas koitazan kai exaskan....se kanena 45lepto syniltha) Baria sygkinisi...(blp peftei dakry) -Forrest Gump(gymnasio) -The Green Mile -Philadelphia -Cast Away -Dancer in the Dark -Armageddon (paradextika ton bruce) -Requiem for a Dream (sygklonistikes skines telous) -O kairos twn tsigganwn -Dead Poets Society(i prwti tainia pou dakrysa sti zwi mou) -La vita e Bella nai eimai eyaisthitos kai to kamarwnw!!!!! oh ... and Tom Hanks Freak!
ClouD Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Εγώ πάλι, αν προσπαθήσω να γράψω τις ταινίες που με συγκινούν μέχρι δακρύων θα μου πάρει ώρα. Ώντας φανατικός αυτού το είδους της τέχνης, πάντοτε με καλή διάθεση απέναντι σε κάθε ταινία κάτι βρίσκω που έχει σχέση με εμένα, αλλά και τους άλλους. Αλλά η τέχνη όπως είχε πει ένας "μεγάλος" φίλος μου : "Συγκεντρώνει την πραγματικότητα και στην επιστρέφει με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς παρά να την αναγνωρίσεις". Και ισχύει σε όλους τους τομείς. Από κοινωνικά μέχρι δεν ξέρω και εγώ τι έργα... Έτσι με θυμάμαι σε πολλές από τις ταινίες που βλέπω να κάθομαι να κοιτάζω την οθόνη όσο παίζει η μουσική των τίτλων συγκλονισμένος από όσα κάθε φορά βλέπω για την πραγματικότητα μου...
Stormwatch Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Εγω κλαιω σε αυτη με τον Ξανθοπουλο που εχει ενα διδυμο αδερφο εισαγγελεα...α, και σε αυτη με τον Καιλα που πουλαει τσατσαρες "Παρτε μια τσατσαρα κυριε....να στε καλα....τα ρεστα σας κυριεεεε"
Dyolf Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Αν εξαιρέσουμε το Amelie οπού πραγματικά έκλαψα, μόνο στo land before time είχα κλάψει (μια παιδική ταινία με δεινόσαυρους) και στα καλά σκυλάκια πάνε στον παράδεισο! Μιλάμε για κλάμα στα παιδικά αυτά, όχι αστεία!
psilos2000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Νοικιάζω πριν μερικά χρόνια μια ταινία,χωρίς να έχω ιδέα....κυριολεκτικά κλαίω με λιγμους..φεύγω και την αφήνω στο video, γυρίζοντας βλέπω την αδερφή μου σε μαύρα χάλια..μόλις την είχε δει... ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ Γενικά φορτίζομαι συναισθηματικά πολύ με τις ταινίες, γιατι όποτε βλέπω μια αφοσιώνομαι πλήρως. Απο τις τελευταίες που με λίγισαν κ κανείς δεν ανάφερε ειναι Ο ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ. Η σκηνή που τον βαζει ο Γερμανος να παίξει πίανο με τσάκισε....
ClouD Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Όντως και οι δύο απίστευτες με καταπλητκικές εμηνείες... Στις τόσες πολλές τις δικές μου, ήταν και αυτές οι δύο σίγουρα, οπότε μην λες κανείς :Ρ
koralinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Braveheart , Titanic kai syndroma Softex opws ayta mporw na pw oti den me syginhsan Isws epeidh ta perissotera tou eidous ta exw dei cinema me parea (kafroparea kalytera) ektos apo ta lefta pou eklaiaga tipota allo den me syginhse.Anti8etws milame gia trela gelia isws kai apo antidrash , den 3erw.Pantws trelo klama exw ri3ei se Last Of The Mohicans , Thelma & Louise , The Emperors New Groove (apo ta gelia metraei???) kai to pio prosfato mallon htan to The Hours , toso sthn arxikh skhnh oso kai sthn skhnh pou o Ed Harris u know what ...
Erazer_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 ego exo klapsi stin poli ton agelon kai sto jack me ton robbin williams den xero alla i sigekrimeni tenia me agikse poli
TZIV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Το "Immortal Beloved",η ταινια για τη ζωη του Beethoven,ηταν αρκετα συγκινητικη. Το "Dead Poets Society",ιδιαιτερα στη σκηνη της αυτοκτονιας και μετα. Το "Awakenings",με την τρομερη ερμηνεια των Robert De Niro-Robin Williams. Μια συγκλονιστικη σκηνη απο μια ταινια δεν περιμενα ποτε να με συγκινησει,ηταν στο Hilander I,οταν στο παρελθον δειχνει την γυναικα του να εχει γερασει και να πεθαινει στα χερια του.Πεφτει και το "who wants to live forever" των Queen και βαραινει περισσοτερο το κλιμα.
wilmott Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Και μένα με πήραν τα ζουμιά στις τελευταίες σκηνές του Braveheart....ax
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.