Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι ο Έλληνας θα κάνει root/jailbreak/whatever στο αυτοκίνητό του για να διπλοπαρκάρει και ν ανεβαίνει πεζοδρόμιο.

i loled  :-D  :-D  :-D

Μια ακόμα χρησιμότητα θα ήταν πάντως ότι ίσως να μην χρειαζόταν να έχεις καν αμάξι άμα δεν το χρησιμοποιείς τακτικά θα μπορούσες να κάνεις rent as you go δρομολόγια (αντικατάσταση των taxi). Damn the future is awesome.

Δημοσ.

Κάθε χρόνο σκοτώνονται παγκοσμίως σε τροχαία ατυχήματα 300.000 άνθρωποι. Αυτος ο αριθμος ειναι μεγαλύτερος απο τους νεκρούς που αφήνουν πίσω πόλεμοι, ναρκωτικά  aids, καρκίνος κτλ. σε ετησια βαση. Αρα οσο πιο γρήγορα βγάλεις τον άνθρωπο απο την εξίσωση τοσο πιο λιγα δυστυχήματα θα εχεις. . 

• Like 1
Δημοσ.

Καλό φαίνεται.

Παίρνεις τηλέφωνο και τον μπακάλη και του λες την τάδε ώρα θα περάσει το αυτοκίνητο να πάρει τα ψώνια....και ξεμπερδέυεις

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι σε ένα τρακάρισμα δεν θα ξέρεις ποιον να βρίσεις. Θα σου πει ο άλλος ρε φίλε δεν οδηγούσα εγω.

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμότητες όταν θα τελειοποιηθεί το σύστημα (20-30 χρόνια από τώρα, με αισθητήρες στους δρόμους, σύνδεση με περισσότερους δορυφόρους gps, λογισμικό κλπ)

-Δεν θα χρειάζεται να έχεις δίπλωμα, ανήλικοι θα μπορούν να έχουν το δικό τους αυτοκίνητο.

-Ένα αυτοκίνητο θα είναι αρκετό για κάθε οικογένεια, όποιος το χρειάζεται απλά θα το καλεί από το smartphone του.

-Όταν θες να κάνεις ψώνια θα σε αφήνει εκεί που θες θα παρκάρει και 3 λεπτά πριν φύγεις θα το καλείς να έρθει να σε πάρει. Θα μου πείτε σε 20 χρόνια θα υπάρχει ακόμα συμβατικό shopping; Λογικά ναι σε μειωμένη μορφή.

-Θα υπάρχουν λιγότερα αυτοκίνητα καθώς μια οικογένεια θα μπορεί να εξυπηρετείται με ένα μόνο αυτόκίνητο.

-Δεν θα υπάρχουν πλέον ταξιτζήδες

-Δεν θα υπάρχουν κλήσεις της τροχαίας

-Εμφάνιση οικονομικών μονοθέσιων οχημάτων

Λεφτά για καύσιμα θα υπάρχουν; ακόμα και νερό να καίει...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως, κανονικά τουλάχιστον, η "διασκέδαση" θα έπρεπε να είναι μια τελείως ανεξάρτητη κατάσταση από την υποχρέωσή που έχουμε στο να μη σκοτωθούμε ή, ακόμα περισσότερο, να μη σκοτώσουμε οποιονδήποτε άλλον, άσχετο με τις δικές μας ικανότητες άνθρωπο (αλλά και όποιο ζώο).

Θέλω να πω πως, ανεξάρτητα με το κατά πόσο και πότε καταλήγει στον καθένα μας να αντιμετωπίζεται η οδήγηση και ως διασκέδαση, θα πρέπει να αποδεχτούμε πως, ουσιαστικά, δεν είναι διασκέδαση. Είναι μια πολύ υπεύθυνη κατάσταση που καλούμαστε, σχεδόν αναγκαστικά, να φέρουμε εις πέρας κάθε φορά.

Άλλο αν σαν άνθρωποι έχουμε μια τάση στο να μετατρέπουμε, ακόμα και τις υποχρεώσεις μας, σε κάποιο ιδιαίτερο είδος "διασκέδασης", ίσως για να την παλεύουμε ευκολότερα σε αυτή τη ζωή.

Πολλές φορές μάλιστα, μπερδευόμαστε ακόμα περισσότερο με τέτοιες λάθος συσχετίσεις, όσο πιο ικανοί ανακαλύπτουμε ότι μπορεί να είμαστε στην διεξαγωγή μιας τέτοιας ασχολίας, με αποτέλεσμα να μεταφέρουμε την όποια μας ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης, στον δημόσιο δρόμο με ό,τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό κατά περίπτωση.

Εγώ λοιπόν λέω, μακάρι να μπορούσα να βγω (με ασφαλή όμως τρόπο), από αυτήν την τόσο απαιτητική (ως απόλυτη ενασχόληση) ανάγκη της προσωπικής συμμετοχής μου με το να οδηγώ, στην όποια ατομική μετακίνησή μου.

Γιατί, το ότι θα χρειάζεται να μετακινούμαι με αυτόνομο τρόπο και για ατομική χρήση, το θεωρώ απαραίτητο και άρα, δεν θα γινόταν να το απέφευγα τελείως με λύσεις του τύπου Μαζικά Μεταφορικά Μέσα.

• Like 2
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως, κανονικά τουλάχιστον, η "διασκέδαση" θα έπρεπε να είναι μια τελείως ανεξάρτητη κατάσταση από την υποχρέωσή που έχουμε στο να μη σκοτωθούμε ή, ακόμα περισσότερο, να μη σκοτώσουμε οποιονδήποτε άλλον, άσχετο με τις δικές μας ικανότητες άνθρωπο (αλλά και όποιο ζώο).

Θέλω να πω πως, ανεξάρτητα με το κατά πόσο και πότε καταλήγει στον καθένα μας να αντιμετωπίζεται η οδήγηση και ως διασκέδαση, θα πρέπει να αποδεχτούμε πως, ουσιαστικά, δεν είναι διασκέδαση. Είναι μια πολύ υπεύθυνη κατάσταση που καλούμαστε, σχεδόν αναγκαστικά, να φέρουμε εις πέρας κάθε φορά.

Άλλο αν σαν άνθρωποι έχουμε μια τάση στο να μετατρέπουμε, ακόμα και τις υποχρεώσεις μας, σε κάποιο ιδιαίτερο είδος "διασκέδασης", ίσως για να την παλεύουμε ευκολότερα σε αυτή τη ζωή.

Πολλές φορές μάλιστα, μπερδευόμαστε ακόμα περισσότερο με τέτοιες λάθος συσχετίσεις, όσο πιο ικανοί ανακαλύπτουμε ότι μπορεί να είμαστε στην διεξαγωγή μιας τέτοιας ασχολίας, με αποτέλεσμα να μεταφέρουμε την όποια μας ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης, στον δημόσιο δρόμο με ό,τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό κατά περίπτωση.

Εγώ λοιπόν λέω, μακάρι να μπορούσα να βγω (με ασφαλή όμως τρόπο), από αυτήν την τόσο απαιτητική (ως απόλυτη ενασχόληση) ανάγκη της προσωπικής συμμετοχής μου με το να οδηγώ, στην όποια ατομική μετακίνησή μου.

Γιατί, το ότι θα χρειάζεται να μετακινούμαι με αυτόνομο τρόπο και για ατομική χρήση, το θεωρώ απαραίτητο και άρα, δεν θα γινόταν να το απέφευγα τελείως με λύσεις του τύπου Μαζικά Μεταφορικά Μέσα.

εν μερει συμφωνω, αλλα και στατιστικα να το δεις, τα περισσοτερα θανατηφορα τροχαια προκαλουνται απο "φιλησυχους οικογενειαρχες" (οπως τους αποκαλουν τα καναλια) αλλα και απο ηλικιωμενους που δεν θα επρεπε κανονικα να οδηγουν.

και φυσικα ολα συμβαινουν λογω "υπερβολικης ταχυτητας"

αυτος που θελει να διασκεδασει οπως λες συνηθως ειναι πολυ πιο συνειδητοποιημενος απο τους καθημερινους οδηγους (οχι καλυτερος απαραιτητα σαν οδηγος, απλα πιο συνειδητοποιημενος και ενημερωμενος). θα επιλεξει μια ερημικη διαδρομη, οπου εχει ορατοτητα και βλεπει οτι δεν υπαρχουν αλλοι στο δρομο, και θα κανει το κεφι του

δεν θα αναφερθω καν στους κοντρακιδες που βγαινουν στη Βουλιαγμενης πχ και τρεχουν σαν παλαβοι αναμεσα σε ανυποψιαστους οδηγους...ειναι τραγικοι

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι ο Έλληνας θα κάνει root/jailbreak/whatever στο αυτοκίνητό του για να διπλοπαρκάρει και ν ανεβαίνει πεζοδρόμιο.

χαχαχαχαχαχαχαχαχα μου εφτιαξες την μερα :D

Δημοσ.

χαχαχα καλό

Δημοσ.

Κανένα αυτόματο σύστημα που να αντικαθιστά πρωθυπουργό-υπουργούς και δε συμμαζεύεται, πότε θα φτιάξουν; αυτοί σκοτώνουν περισσότερο κόσμο απ τα αμάξια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...