Johnloum Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα,προσπαθώ να συνδέσω στο PC μου οθόνη και tv Samsung 8000.εχω συνδέσει το μονιτορ με VGA και όλα καλά,όμως έχω συνδέσει την tv με hdmi high speed και δε μου την εμφανίζει στις πολλαπλές οθόνες της κάρτας ,καμία λύση μήπως κανείς;ευχαριστώ
evoracing Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Έχω το έχω έτσι: 1η με VGA 2η με VGA αλλά στην άκρη (αυτό που μπαίνει πάνω στην κάρτα) μετατροπέας VGA-DVI και παίζει μια χαρά... GPU: NVIDIA GeForce GT240
Johnloum Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Η κάρτα μου έχει ένα VGA και ένα hdmi ,η tv δεν έχει VGA ,mono hdmi (κάρτα msi n630gt md4 gd3)
nike1600 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Να υποθεσω οτι εχεις κατεβασει τους τελευταιους drivers και εχεις ενλεξη το καλωδιο με αλλη συσκευη...
Johnloum Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Το καλώδιο δουλεύει ναι,την tv ενώ την βρίσκω στης συσκευές του υπολογιστή,δεν την εντοπίζει η κάρτα γραφικών ,εντοπίζει μόνο τη μια οθονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα