manelys Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Τι προγράμματα freeware προτιμάτε για τον υπολογιστή σας; Έχω δοκιμάσει μερικά αλλά δεν έχω καταλίξει.Κάποια κάνουν μόνο search και δεν καθαρίζουν. Άσε που πρέπει να έχουμε άλλο antivirus ,άλλο maleware... Τι λέτε;
nike1600 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Εγω εχω το advanced system care και το malware bytes... Κανουν τη δουλεια τους με το παραπανω για freeware....
manelys Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Και εγώ Advanced systemCare και malwarebytes.Είχα και το Avast αλλά μου την έσπασε γιατί δεν καθάριζε.Σκέφτομαι να δοκιμάσω το Comondo ή το Eset Nod32 την free έκδοση.
nilosgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δεν υπαρχει δωρεαν Eset, μονο δοκιμαστικη
Darth Revan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Και εγώ Advanced systemCare και malwarebytes.Είχα και το Avast αλλά μου την έσπασε γιατί δεν καθάριζε.Σκέφτομαι να δοκιμάσω το Comondo ή το Eset Nod32 την free έκδοση. Το καλύτερο είναι το eset smart security αγορασμένο απο τον "θείο"
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Συμφωνώ για το Advanced System Care. Ακόμη και η free έκδοση κάνει καλή δουλειά!
iMarilina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 <p>Συμφωνώ για το Advanced System Care. Ακόμη και η free έκδοση κάνει καλή δουλειά!</p> Επαυξάνω! Sent from my iPad using Insomnia
panos_saxo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εγω εχω το advanced system care και το malware bytes... Κανουν τη δουλεια τους με το παραπανω για freeware.... και τα 2 χρησιμοποιεις ταυτοχρονα ?
manelys Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Τα έβαλα αλλά το eset αν και βρίσκει ιούς δεν τους σβήνει.
Paulostge Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ccleaner advance system care spybot kaspersky (επι πληρωμής) διαφορετικά τσέκαρε Site: εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα