dimitrisOS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα για να χρησιμοποιήσω έναν τέτοιον ανταπτορα θα πρέπει να έχω κάνει root την συσκευή μου ; Για αυτόν εδώ σκέφτομαι να πάρω http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008QUNMFG/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ADSCLDKL0FHCQτο μόνο που λέει πρέπει να κατεβάσεις το USB HOST CONTROLLER Κάνει για όλες τις συσκευές , ο τίτλος λέει συγκεκριμένες μόνο;
Gr_Soul Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Θα χρειαστείς root και το StickMount. Έχω την εντύπωση όμως ότι πρέπει ο kernel σου να το υποστηρίζει.
dimitrisOS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 από ότι βλέπω το StickMount είναι μόνο για τις nexus συσκευές.
dimitrisOS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 σε εμένα στο grand X In λεει ασυμβατότητα
Gr_Soul Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό έχει τον Medfield επεξεργαστή. Μήπως φταίει αυτό και υπάρχει ασυμβατότητα;
dimitrisOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 πολύ πιθανόν, εγώ λέω να πάρω ένα και να το δοκιμάσω εξάλλου αλλάζω συχνά κινητό και κάπου θα χρειαστεί και αν πάω στο nexus4 πάντως διαφορές δεν έχουν ;
Gr_Soul Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 3 ευρώ είναι. Άσε που θα σου χρησιμεύσει σίγουρα στο μέλλον.
Crystalenia Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και υπαρχει ήδη το thread, μία ερώτηση.... Αυτά τα προγράμματα που αναφέρατε είναι ασφαλή; υπάρχει περίπτωση να προκληθεί ζημιά στο κινητό αν τρέξουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα