newtech Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα. Εχω το HP ProBook 4340s και θελω να αγωρασω το http://www.samsungodd.com/eng/Products/Spec/spec.asp?functionvalue=view&parent_idx=4476&level_idx=4494 Ειδα στο σιτε τους http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&taskId=125&prodSeriesId=5229480&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5229480&objectID=c03385156 θα το παρει κανονικά η θα εχω θεμα με το BLU-RAY? Ευχαριστω
coolerman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Αφού το υποστηρίζει δέν θα έχεις θέμα με ασυμβατοτητά, απο ελλάδα θα το πάρεις;; είναι και λίγο ακριβά
newtech Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Αφού το υποστηρίζει δέν θα έχεις θέμα με ασυμβατοτητά, απο ελλάδα θα το πάρεις;; είναι και λίγο ακριβά Αυτο λέω αν το υποστηρίζει δεν το ξερω αυτο. Απλα αναφερει αντικατασταση drive. Απο τσεχια 71ευρω.. πολλα ειναι λες?
coolerman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο λέω αν το υποστηρίζει δεν το ξερω αυτο. Απλα αναφερει αντικατασταση drive. Απο τσεχια 71ευρω.. πολλα ειναι λες? Η τιμή είναι καλή για το samsung απ' οτι είδα.είναι καλό αντιγραφικό! τα κάνει όλα
newtech Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Η τιμή είναι καλή για το samsung απ' οτι είδα.είναι καλό αντιγραφικό! τα κάνει όλα Να σε καλα φιλε μου. Απλα δεν ειχε και τιποτε αλλο σε αυτην την κατηγορια (δηλαδη BD DRIVE για Laptop) και θελω μεγαλα Backup και ... Ευχομαι να παιξει κανονικα. Ευχαριστω
alextrela172 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Εγω παντως δεν θα επαιρνα με τιποτα BD Drive για backup,οι εξωτερικοι σκληροι ειναι πολυ προσιτοι εκτος αν θες μεγιστη ασφαλεια σε περιπτωση που παθει κατι ο σκληρος,αρα τα blueray δισκακια ειναι πιο ''σιγουρα'' Να πχ ολη τη μουσικη μου συλλογη την εχω σε 2 dual layer dvd πανω απο 5ετια πλεον,περα απο σκληρο για μεγιστη ασφαλεια,οχι τιποτα αλλο αλλα ολα τα κομματια ενα-ενα τα εχω ξεχωρισει και με τους φακελος τους ετσι ομορφα ταξινομενα-πολλων μηνων εργασια- και μην παθει κατι ο σκληρος και παθω κανα εγκεφαλικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα