Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν εχει προβλημα ο σκληρος? επειδη δεν εκανε καποιο θορυβο σημαινει οτι ειναι ενταξει? πρεπει να φτιαχνει espresso για να μαθεις οτι εχει προβλημα?

οχι απλος σαν τι προβλημα μπορει να εχει?τωρα που το λες πρεπει να εχει κατι χρονια να ανασυγροτηθει.να γινει εκαθαριση δισκου.εγω λεω να δοκιμασω .δεν νομιζω να καει παντως.

Δημοσ.

οχι απλος σαν τι προβλημα μπορει να εχει?τωρα που το λες πρεπει να εχει κατι χρονια να ανασυγροτηθει.να γινει εκαθαριση δισκου.εγω λεω να δοκιμασω .δεν νομιζω να καει παντως.

Δεν είναι το θέμα αν καεί ή όχι,εσύ είπες ότι έχει αρχεία που δεν πρέπει να χαθούν με τίποτα....ε,σε αυτές της περιπτώσεις ελέγχεις πρώτα και μετά πράττεις,αν είναι στα τελευταία του και εσύ τον κουράζεις με ανασυγκρότηση θα είναι καθαρά δικό σου φταίξιμο αν χαθούν τα αρχεία. 

Δημοσ.

καντο φιλε αυτο που ειπε ο elf..... δε χανεις κατι, οση ωρα το συζηταμε θα τοχες κανει ηδη και θαξερες.... ασε που μπορει ναπαιρνες ηδη backup.

Δημοσ.

παιδια το δοκιμασα σημερα σε ενα αλλο δισκο και μωλις πατησα να κανει ενημερωση ο δισκος εκανε ενα διαφορετικο θορυβο .μηπως μπορειτε να μου εξηγησετε τι μπορει να ειναι?

Δημοσ.

γιατι εχεις σκαλωσει με τους θορυβους?

εχω σκαλωσει γιατι εκανε ενα διαφορετικο θορυβο μωλις το ετρεξα και μετα μωλις το εβγαλα επανηλθε.μηπως επειδη τρεχει απο boot?

Δημοσ.

Τι έβαλες που να κάνει ενημέρωση;;;

Αν μιλάς για το kaspersky πάντως την ενημέρωση που νομίζεις ότι την γράφει;;; Τα γράφει στον σκληρό... οπότε και αυτός παίρνει στροφές.

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά αν κατάλαβα καλά...το όλο ζήτημα είναι να πάρει τα αρχεία που θέλει και όχι να σώσει το λειτουργικό... :-(

Οπότε γιατί δεν ξηλώνεις το δίσκο πάνε βάλτον σε ένα άλλο pc ένος φίλου σου σαν slave μπες μέσα κάνε copy paste σε ένα δικό σου USB ότι αρχεία θέλεις...κλείσε το pc βγάλτον και μετά κάντο ένα format αφού πεδεύεσε τόσο και τέλιωσε :huh:

Δημοσ.

Γιατι πρεπει να βρει φιλο με pc που να του κανει τη χαρη. Ετσι ομως το κανει μονος του. Αν εχει προθυμο φιλο..... οκ.

Δημοσ.

Γιατι πρεπει να βρει φιλο με pc που να του κανει τη χαρη. Ετσι ομως το κανει μονος του. Αν εχει προθυμο φιλο..... οκ.

Εεε καλά είπα μια γνώμη...γιατί αν το βάλεις κάτω με αυτό το τρόπο θα γίνει η δουλειά του σε μισή ώρα σχεδόν :-)

νομίζω :huh:

Δημοσ.

Εεε καλά είπα μια γνώμη...γιατί αν το βάλεις κάτω με αυτό το τρόπο θα γίνει η δουλειά του σε μισή ώρα σχεδόν :-)

νομίζω :huh:

οκ παιδια ευχαριστω πολυ με βοηθησατε αρκετα θα ακολουθησω την συμβουλη του waldo .το θεμα να κλεισει παρακαλω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...