Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σημερα ειδα εναν υπολογιστη που εχει ενα δισκο γυρω στα 120gb .κουτι του 2002.μωλις συνδεισ κατι ο υπολογιστης κολλαει τρομερα.και θα ηθελα περαν του εξωτερικου σκληρου που δεν γινεται επιδη ο υπολογιστης θα τεζαρει.με το παραπανω προγραμμα τι ακριβως θα καταφερω?θα σώσω αρχεία και μετα?

Δημοσ.

τι εννοεις ακριβως οτι θα τεζαρει και δεν γινεται? με το συγκεκριμενο rescue cd δεν σωζεις αρχεια ανιχνευεις διαφορους ιους.

Αυτο θέλω πρώτα να βρώ αν εχει ιους.αν ομως δεν εχει τοτε το προβλημα παει σε δισκο ο οποιος δεν κανει θορυβο.τα αρχεια δεν πρεπει να χαθουν!!!!!

Δημοσ.

Φίλε μου σκέψου λίγο ότι γράφεις και δεν σε ακούει ούτε σε βλέπει κανείς, για αυτό λοιπόν οργάνωσε λίγο και διατύπωσε σωστά το ερώτημα σου για να καταλάβουμε ακριβώς πιο ειναι και να σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Φίλε μου σκέψου λίγο ότι γράφεις και δεν σε ακούει ούτε σε βλέπει κανείς, για αυτό λοιπόν οργάνωσε λίγο και διατύπωσε σωστά το ερώτημα σου για να καταλάβουμε ακριβώς πιο ειναι και να σε βοηθήσουμε.

οκ .ο υπολογιστης κολλαει αφανταστα.φαντασου οτι του συνδεσα ενα usb και κολλησε ,αργουσε παρα πολυ.φοβαμε οτι αν συνδεσω τον εξωτερικο δεν θα μπορω να μεταφερω σημαντικα αρχεια του υπολογιστη.γιαυτο ελεγα μπας και χρησιμοποιησω το εργαλειο της kaspersky να δει πρωτα για ιους και μετα να πραξω αναλογως.και μετα αν καταφερω μεταφορα και φορματ.εσεις τι θα μου προτεινατε?δεν μπορω να εξηγησω περισσοτερο αυτο που εζησα

Δημοσ.

Απο την στιγμή που ξεκινάει ο υπολογιστής μπες σε safe mode with networking πατώντας f8 πριν ξεκινησει η εκκίνηση των windows, περνά spybot s&d και θα καθαρίσει τον υπολογιστη απο τα πάντα.

Δημοσ.

Απο την στιγμή που ξεκινάει ο υπολογιστής μπες σε safe mode with networking πατώντας f8 πριν ξεκινησει η εκκίνηση των windows, περνά spybot s&d και θα καθαρίσει τον υπολογιστη απο τα πάντα.

εχει θέμα γιατι παταγα να μπω sage mode και μου ελεγε οτι το ποντικι δεν ειναι συνδεδεμνο ενω ηταν κανονικα.τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

εχει θέμα γιατι παταγα να μπω sage mode και μου ελεγε οτι το ποντικι δεν ειναι συνδεδεμνο ενω ηταν κανονικα.τι μπορω να κανω?

κατι που θυμηθηκα δεν γινεται το spybot να το καψω σε ενα cd  και να κανω boot απο αυτο?

που σου έλεγε ότι το ποντίκι δεν ειναι συνδεδεμένο; ο υπολογιστής δεν χρειάζεται οπωσδήποτε ποντίκι για να bo

δοκιμασα χωρις ποντικι και εμπαινε κανονικα αλλα πως θα κανω δουλεια μου αν δν το εχω?

Δημοσ.

δοκίμασες το ποντίκι σε άλλη θύρα usb? είσαι σίγουρος ότι αυτό το ποντίκι δουλεύει κανονικά?

για bootable  spybot δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια έτοιμη έκδοση χρησιμοποίησε καλύτερα το kaspersky δεν πρόκειται να χάσεις τα αρχεία σου.

Δημοσ.

Αν δεν λειτουργεί το ποντίκι με το tab

Η καλύτερη λύση είναι να κατεβάσεις το kaspersky rescue disk να το κάψεις σε ένα cd και να κάνεις Boot από αυτό οδηγίες εδώ https://support.kaspersky.com/4162

Για να σώσεις τα αρχεία με μια live διανομη linux θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά 

Δημοσ.

Αν δεν λειτουργεί το ποντίκι με το tab

Η καλύτερη λύση είναι να κατεβάσεις το kaspersky rescue disk να το κάψεις σε ένα cd και να κάνεις Boot από αυτό οδηγίες εδώ https://support.kaspersky.com/4162

Για να σώσεις τα αρχεία με μια live διανομη linux θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά 

Αυτο κανε και επισης θα καταλαβεις αν εχεις προβλημα στο hardware ή απο ιους. Αν μπουταρεις με το live cd και κολλαει παλι το pc, δεν εχεις προβλημα ιων αλλα στο hardware

Δημοσ.

Πρώτον η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται στην κακή κατάσταση του σκληρού οπότε πριν κάνεις το οτιδήποτε τρέξε το Hard Disk Sentinel,κατά προτίμηση βγάλε τον δίσκο,βάλε τον σε άλλο Η/Υ και κάνε τα πάντα εκεί για να μην γράφεται ο παλιός δίσκος

Αν είναι σε κακή κατάσταση η σάρωση με οποιοδήποτε antivirus μπορεί να τον αποτελειώσει τον δίσκο.

Αν είναι οκ από υγεία τότε ναι κάνε αυτό με το linux.   

Δημοσ.

Πρώτον η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται στην κακή κατάσταση του σκληρού οπότε πριν κάνεις το οτιδήποτε τρέξε το Hard Disk Sentinel,κατά προτίμηση βγάλε τον δίσκο,βάλε τον σε άλλο Η/Υ και κάνε τα πάντα εκεί για να μην γράφεται ο παλιός δίσκος

Αν είναι σε κακή κατάσταση η σάρωση με οποιοδήποτε antivirus μπορεί να τον αποτελειώσει τον δίσκο.

Αν είναι οκ από υγεία τότε ναι κάνε αυτό με το linux.   

δεν νομιζω να ειναι χαλασμενος αφου δεν εκανε κανα θορυβο.επισης στο bios που μπηκα εμπαινε κανονικα χωρις προβλημα,μονο οταν φορτωνα τα windows.επισης δεν εχει πολλες ωρες εργασιας,σχεδον καθολου.

Δημοσ.

πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν εχει προβλημα ο σκληρος? επειδη δεν εκανε καποιο θορυβο σημαινει οτι ειναι ενταξει? πρεπει να φτιαχνει espresso για να μαθεις οτι εχει προβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...