Misanthropos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα, για το λαπτοπι της Acer ποια ειναι η γνωμη σας? Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902703&sid=1">laptop acer Ψαχνω λαπτοπ για το πατερα μου ετσι να χαζευει τπτ στο ιντερνετ και παιχνιδακια των windows ( Πασιεντζεσ και τετοια δηλαδη) αλλα θελω κατι φθηνο αν γινεται μεχρι 400 ευρω. Τι σοι επεξεργαστης ειναι αυτος? μπορω να βγαλω τα Freedos και να βαλω win7?
vrwmiaris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 E ναι, αμα εχει περασει "γραμμη" οτι σε οποιαδηποτε αναφορα κλοπης τρωνε ολοι +1 μηνα φυλακα οντως δυσκολο. Το θεμα ειναι να μην σκασεις σε καμια μοναδα με 'καταναγκαστικα εργα' καθε μερα ολη μερα και δεν εχεις χρονο ουτε για χes**ο. Τα ακουστικα επειδη τα εχω (τα samsung) για 6 ευρω παω πασο, για επιπεδα τιμων sennheiser CX300 με τιποτα παντως..! ρε συ τα απλα ειναι αυτα που εχει το κουτι,συμφωνω για τα sennheiser αλλα 35 ευρα τα εχει το καρφουρ,δεν προλαβα το 15ρι παλια
giorginho Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ναι αναφερθηκα στα επιπεδα τιμων αυτα με την εννοια οτι πχ στο δικο μου κινητο οταν το ειχα παρει η samsung δεν τα συμπεριελαμβανε στη συσκευασια και η cosmote ελεγε οτι ειχε μεσα handsfree, οποτε οταν τα ζητησα και τα εστειλαν (μπραβο τους) κοιταζα τον τιμοκαταλογο τους και ειχαν τιμη 19,99! Και στο σκρουτζ τοτε νομιζω τα εβρισκα καπου 12,99 ή κατι τετοιο στην καλυτερη. Γενικα εφαγαν τον... στρατό στην μαπα αυτα τα handsfree οποτε δεν τα πηγαν κι ασχημα (αν και καποια στιγμη προς το τελος τα λαστιχενια κομματακια που μπαινουν στο αυτι αρχισαν να ξεφτιζουν και ενιοτε να πεφτουν). Τωρα για 6 ευρω δεν το συζηταμε, φθηνοτερα βρισκεις μονο κινεζοψευτιες και για εμφανως καλυτερης ποιοτητας πρεπει να πας τουλαχιστον στο 20ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα