Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr Crazy Sundays 17/2/13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με το BLU-RAY RECORDER γίνεται να έχω και τα δυο ταυτόχρονα στο pc ??? Αυτή την στιγμή έχω ένα pioneer απλό, αλλά επειδή έχει lightscribe το βολεύτηκα.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχετικά με το BLU-RAY RECORDER γίνεται να έχω και τα δυο ταυτόχρονα στο pc ??? Αυτή την στιγμή έχω ένα pioneer απλό, αλλά επειδή έχει lightscribe το βολεύτηκα.

Αναλογα με το τροφοδοτικο και την μητρικη σου μπορεις να εχεις και αρκετα παραπανω απο... δυο (καπου καποτε ειχα 4 drives (CD, CDRW, DVD, DVDRW)!

Σκεφτηκα κι εγω προς στιγμη την sd για ενα 'απλο' κινητο, αλλα σαν εκπτωση δε λεει απολυτως τιποτα  30 σεντς παραπανω εχει στο you πχ... https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?keyphrase=micro+sd+8gb

Γενικα μετα απο πολλα συνεχομενα μουφο-crazy sundays αυτο πρεπει να ειναι μακραν το χειροτερο εδω και καιρο.

• Like 1
Δημοσ.

Για το ασύρματο usb Technaxx θα ήθελα μια γνώμη. Πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για σύνδεση σε τηλεόραση Samsung D550 ως υποκατάσταστο του αυθεντικού usb dongle της Samsung? 

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802173&sid=1

To έχω εδώ και ένα χρόνο στον υπολογιστή, μια χαρά είναι. Αλλά νομίζω ότι η τηλεόραση δεν λειτουργεί εκτός του αυθεντικού usb dongle της Samsung, εγώ που έχω μια LG λειτουργεί μόνο με το δικό της usb dongle.

Δημοσ.

ρε παιδια το usb της crypto πιανει tv?  το εχει κανεις να μας πει.

α και το defy που του βρηκαν?? εγω εχω το defy+ εδω και ενα χρονο,αυτοι που βρηκαν το προηγουμενο μοντελο?.

μακρια απο crypto ,την επαθα μια και ποτε ξανα

Δημοσ.

Πηρα τα ακουστηκα εγω τα Samsung για το Galaxy S Duos λενε τιποτα?6.9 υρω....Τα παραγγηλα αν ειναι μουφα ας ενημερωσει καποιος να ακυρωσω....

τα έχω καιρό για τα λεφτά τους είναι εντάξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...