Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr Crazy Sundays 17/2/13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλι μ@λ@κιες εχουν,ευτυχως χτυπησα την δερματινη υηκη για το s2 μου την προηγουμενη εβδομαδα ,αγνωστο ποτε θα ερθει βεβαιως βεβαιως.ξερει κανενασ αν χωρα σε θηκη του i μηλου 4?

Δημοσ.

παλι μ@λ@κιες εχουν,ευτυχως χτυπησα την δερματινη υηκη για το s2 μου την προηγουμενη εβδομαδα ,αγνωστο ποτε θα ερθει βεβαιως βεβαιως.ξερει κανενασ αν χωρα σε θηκη του i μηλου 4?

Αν χωράει το S2 σε θήκη του iphone 4? Εφόσον έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά στην οθόνη αποκλείεται να χωράει..

Δημοσ.

Η τιμή της micro sd ειναι καλή αλλά υπόψην ότι είναι class 4.

Προσοχή λοιπόν γιατί την θέλετε,μην την πάρετε τσάμπα. Είναι αργή.

Δημοσ.

Η τιμή της micro sd ειναι καλή αλλά υπόψην ότι είναι class 4.

Προσοχή λοιπόν γιατί την θέλετε,μην την πάρετε τσάμπα. Είναι αργή.

Νταξ' class 4 δεν ειναι και αργη ειναι κατι μεσο μην υπερβαλεις...

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετά αργή θα έλεγα και δεν υπερβάλλω καθόλου. Όπως είπα είναι ανάλογα για την χρήση που την θέλει ο καθένας.

Π.χ για εγγραφή βίντεο απο κάποια compact camera ή pocket camera δεν κάνει με την καμμία. 

Δημοσ.

ρε παιδια το usb της crypto πιανει tv?  το εχει κανεις να μας πει.

α και το defy που του βρηκαν?? εγω εχω το defy+ εδω και ενα χρονο,αυτοι που βρηκαν το προηγουμενο μοντελο?.

Δημοσ.

Αρκετά αργή θα έλεγα και δεν υπερβάλλω καθόλου. Όπως είπα είναι ανάλογα για την χρήση που την θέλει ο καθένας.

Π.χ για εγγραφή βίντεο απο κάποια compact camera ή pocket camera δεν κάνει με την καμμία. 

για εγγραφή βίντεο χρειάζεσαι περίπου τα παρακάτω

720p@30fps:   Class 2

720p@60fps:   Class 4

1080i@30fps:  Class 4

1808p@60fps: Class 6

• Like 1
Δημοσ.

τα 720p εγγραφη βιντεο δεν χρειαζονται παραπανω απο class 4. Σε 2 διαφορετικες κομπακτ και 1 dslr ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα στην πραξη στην εγραφη.

εκει που θα φανει μια αργη καρτα και εκει που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ παραπανω ταχυτητα ειναι ειδικα πχ στις dslr αν κανεις ενα burst shot 8-10 raw φωτογραφιες που θα κανουν 1 λεπτο να εγραφουν.

Επισης σε αναγνωση 1080p δεν θα εχετε κανενα προβλημα. 1 χρονο τωρα βλεπω 1080p σε κινεζικο media player μεσω sd class4 και δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα.

Η καρτα ειναι πολυ αργη συγκριτικα με τις class 6 10 ναι αλλα πιστευω οτι οσοι πραγματικα χρειαζονται μια γρηγοροτερη ηδη θα το ξερουν οπως και θα ξερουν να διακρινουν οτι ειναι class 4

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...