goldenlion Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, φτιάχνω έναν μεταφραστή στη C και θέλω μια μικρή βοήθεια. Αν έχω, program testprog με την λέξη program δεσμευμένη και testprog ένα τυχαίο όνομα, Πιάνω όλους τους χαρακτήρες εκτός απο έναν. Στο τελος της γραμμής πιάνω το enter και πριν απο αυτό εχω καταλάβει πως υπάρχει άλλος ένας. Πρέπει να σχετίζεται με το end of line η κάτι τέτοιο αλλά δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο ASCII αριθμός η πως μπορώ να τν πιάσω... γνωρίζει κανείς περισσότερα; σας ευχαριστώ!
albNik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Στα windows η νέα γραμμή αποτελείται από 2 χαρακτήρες 1 Carriage return CR 0x0D = '\r' = 13 2 Line feed LF 0x0A = '\n'=10 Εσύ πιάνεις το δεύτερο. 1
goldenlion Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 το 10 είναι το enter ¨οπως είπα παραπάνω αν δεν κάνω λάθος. Πριν απο αυτό? :/
albNik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Το 13 είναι πριν από το 10. Εκτύπωσε την αριθμητική τιμή του για να επαληθεύσεις.
goldenlion Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ! Τώρα τους διαβάζω όλους, να σαι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα