Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι corsair ή αντιστοιχης ποιοτητας ok, αλλά αν είναι tublo-x turbo-x (ακόμα και 2 6πινα να δίνει (που δεν νομίζω) που χρειάζεται η 7870) καλό θα ήταν να το αλλάξεις κατά την γνώμη μου.

edit: με πρόλαβε ο giokou

Δημοσ.

Και η μητρική μου είναι τουβλο χ mini-atx και υποστηρίζει μόνο Intel επεξεργαστή... Μήπως έχετε καμία καλή μητρική να μου προτείνετε?

Δημοσ.

Και η μητρική μου είναι τουβλο χ mini-atx και υποστηρίζει μόνο Intel επεξεργαστή... Μήπως έχετε καμία καλή μητρική να μου προτείνετε?

Βρες να δώσεις το σύστημα όπως είναι και πήγαινε σε άλλο ! 

Μην κρατιέσαι από parts του προηγούμενου ! 

Και οι βίδες του turbo x θα είναι !!!

Καλά turbo x μητρική δεν υπάρχει ... Κάποια FOXCOON είναι αλλαγμένο όνομα ... 

Δημοσ.

η 660 ειναι αρκετα καλη καρτα ειδικα της gigabyte και τεσταρισμενη πολυ καλη επιλογη!μην πας σε ati chipset σε συγκεκριμενο επιπεδο για εμενα!

Δημοσ.

η 660 ειναι αρκετα καλη καρτα ειδικα της gigabyte και τεσταρισμενη πολυ καλη επιλογη!μην πας σε ati chipset σε συγκεκριμενο επιπεδο για εμενα!

Ρε γενναιε,τεχνικος του πλαισιου εισαι και πετας τετοιες μπουρδες?

Αμα δε ξερεις καλυτερα να μη μιλας.

• Like 2
Δημοσ.

πεταξες πιγαδι μια χαρα ξερουν οι τεχνικοι του πλαισιου!σε ακουω τι εχεις να πεις αφου εσυ τα ξερεις!

Υπάρχει σχετικό thread Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/457844-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81/">εδώ είσαι .

• Like 2
Δημοσ.

Θελω να μου δικαιολογησεις για ποιο λογο η 7870 δεν ειναι καλη επιλογη σε σχεση με την 660..

Δημοσ.

Θελω να μου δικαιολογησεις για ποιο λογο η 7870 δεν ειναι καλη επιλογη σε σχεση με την 660..

Με λίγα λόγια ζητάς να σε παραμυθιάσει εσκεμμένα...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ!

Μη το ξεχειλώνουμε αδίκως...

μια χαρα ξερουν οι τεχνικοι του πλαισιου!

Άντε να μη πω τίποτα και χαραμίσω σίελο...

:X

• Like 1
Δημοσ.

ισως να μην το εθεσα καλα!σαν δυναμη μονο σε filtering υπερβαινει η 660!εχω ακουσει μεγαλο αριθμο για περιεργα low fps και δεν θελω να βαζω καποιον σε τρυπακι να τραβαει τα μαλλια του!η 660 οπως ειπα την εχω τεσταρη και ξερω σιγουρα εχει καποιες μικροτερες επιδοσεις αλλα ειναι σιγουρη ουτως η αλλος εκτος απο λιγα οι διαφορες δεν ειναι τρομερες μεταξυ των δυο καρτων!ουτως η αλλος η 7870 η κατι πιο ακριβη!επισης αδερφε για ηρεμα με τα λογια σου δν μας ξερεις και απο χτες!εγινε?!ευχαριστω!

Δημοσ.

Με λίγα λόγια ζητάς να σε παραμυθιάσει εσκεμμένα...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ!

Μη το ξεχειλώνουμε αδίκως...

Μωρε εμενα δεν με παραμυθιαζει..απλα οταν καποιος ρωτα για να αγορασει κατι και εμφανιζονται σχολια του ειδους <<μην πας σε ati chipset σε συγκεκριμενο επιπεδο>> χωρις καποια επιχειρηματα αυτα ειναι γελοια πραγματα..

• Like 3
Δημοσ.

επισης αδερφε για ηρεμα με τα λογια σου δν μας ξερεις και απο χτες!εγινε?!ευχαριστω!

Επαναλαμβάνω απλά:

οταν καποιος ρωτα για να αγορασει κατι και εμφανιζονται σχολια του ειδους <<μην πας σε ati chipset σε συγκεκριμενο επιπεδο>> χωρις καποια επιχειρηματα αυτα ειναι γελοια πραγματα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...